contadores Saltar al contenido

Pebble Time designer om appen sin for iOS

En av de første smartklokkene som var kompatible med iPhone var Pebble-merket. Nylig, Pebble Time-modellen har nettopp mottatt en oppdatering til iOS-applikasjonen sin med store endringer, starter med en fullstendig redesign.

Det må erkjennes at Selv om de ved første øyekast kan virke veldig enkle klokker, er de ganske interessante og gir store muligheter for brukere.. I tillegg er en av de store fordelene med Pebble Time sammenlignet med andre konkurransemodeller varigheten på batteriet, som lett kan nå uken med normal bruk.

Pebble Time-appen for iOS er oppdatert og lanserer en ny design.

Her er flere detaljer om oppdateringen av Pebble Time-appen for iOS til versjon 3.10. Som du vil se ikke bare har grensesnittet blitt redesignet, de har også blitt brukt til å inkludere noen veldig interessante funksjonerSå hvis du har en småsteinstid eller tenker å skaffe deg en, inviterer vi deg til å fortsette å lese. La oss gå dit!

Hovednyheter av versjon 3.10 av Pebble Time-appen for iOS

Først av alt må det sies det Oppdateringen av Pebble Time-applikasjonen for iOS ledsages av den nyeste firmware for selve klokken, som gir nye funksjoner, korreksjoner og forbedringer. For applikasjonen har den gjennomgått en fullstendig ansiktsløftning som gjør opplevelsen av bruk merkbart bedre.

Den nye designfunksjonene faner nederst som lar brukeren administrere bakgrunnsbilder, apper og varsler mye enklere og raskere. I tillegg inkluderer Pebble Time-appen en varslingsfiltreringsfunksjon som lar brukere ta kontroll over hvilke apper som kan sende varsler til klokken.

Pebble Time-appen for iOS er oppdatert og lanserer en ny design.

På den annen side er en annen nyhet med denne Pebble Time-oppdateringen at den nå støtter andre språk, inkludert spansk, engelsk, fransk, portugisisk, italiensk og tysk. I tillegg kan Pebble Time firmware oppdateres direkte fra applikasjonen og inkluderer nye funksjoner som nye “jumbo emoji”, forbedringer i varsler om helserelaterte aktiviteter og mye mer.

Den nye Pebble Time-applikasjonen til iPhone er tilgjengelig i App Store helt gratis, selv om du foretrekker det, kan du laste det ned ved å klikke på lenken på disse linjene.

Spor | 9to5Mac