contadores Saltar al contenido

Perfekt nettleser for iPad med begrenset tidsrabatt

Selv om det er sant at Safari for iOS tilbyr en god brukeropplevelse, er det i applikasjonsbutikken noen ganske interessante alternativer som forbedrer den enda mer om mulig. I dag snakker vi om Perfekt nettleser, et program som bare er tilgjengelig for iPad og det gjør opplevelsen av å surfe på Internett fra nettbrettet uovertruffen.

For øyeblikket perfekt nettleser Det er tilgjengelig med en begrenset tidsrabatt og koster bare € 0,99. I tillegg fikk applikasjonen en oppdatering for et par dager siden for å inkludere en rekke nye funksjoner, inkludert støtte for iPad Pro og Slide Over og Split-View-funksjonene til iOS 9.

Perfekt nettleser.

Men vi drikker ikke lenger og Vi skal fortelle deg mer om den perfekte nettleseren for iPad slik at du vet hva den tilbyr, og hvis du liker den, kan du laste den ned nå. Her går vi!

Hovedfunksjonene i Perfect Web Browser for iPad

En av tingene som kjennetegner Denne nettleseren for iPad er at den har sin egen nedlastingsbehandling, annonseblokkering og faner. Det må sies at Perfect Web Browser også har et alternativ for å laste opp filer til Dropbox og Gooble Drive direkte fra nettleseren, uten å bruke andre applikasjoner.

Perfect Web Browse er en av de mest avanserte nettleserne for iPad som du for øyeblikket kan finne i App Store. På den annen side har den det tastatursnarveier for Bluetooth-tastaturer, automatisk oppdatering, kodelås, lagre sider, fullskjermmodus for TV-ut og mye mer.

Perfekt nettleser.

Antall faner du kan åpne fra Perfect Web Browser er ubegrenset. Også, Den støtter forskjellige typer filer, fra dokumenter, bilder, filer … og inkluderer en forbedret PDF-leser.

På den annen side skal det bemerkes at søknaden har gest støtte flerpunktsberøring som tilbyr mye raskere handlinger. For eksempel ved å skyve 3 fingre opp kan du oppgi en adresse og lukke kategorien nede. Hvis du skyver 2 fingre til venstre eller høyre, vil du vekke faner med mer, selv om du kan tilpasse hver bevegelse til din smak.

Last ned Perfect Web Browser nå på din iPad

Som vi tidligere har sagt, nå kan du få Perfect Web Browser-appen til iPad med en veldig interessant rabatt i en begrenset periode. Og er det den vanlige prisen er € 4,99, men nå koster den bare € 0,99.

I søknadsbeskrivelsen de oppgir ikke hvor lenge det vil være tilgjengelig til € 0,99, så hvis du likte Perfect Web Browser, ikke vent lenger og last ned den nå, for ikke å være for sent senere.