free estadisticas Saltar al contenido

Periscope for iOS Lar direkte lage med GoPro

abril 28, 2020

Periscope-applikasjonen, der du kan kringkaste livevideoer med din Twitter-konto, legger til nye funksjoner og funksjoner så ofte. I september i fjor ble muligheten for å overføre video horisontalt lagt til og nå Periscope har mottatt en ny oppdatering for å tillate regissering ved hjelp av en GoPro.

Periscope kunngjorde en avtale med GoPro slik at brukere som vil kan gjøre direktesendinger fra kameraene sine. Som forklart av selskapet, denne integrasjonen er tilgjengelig i iOS-applikasjonen for GoPro Hero 4 Black og Hero 4 Silver modeller, og utelater de tidligere modellene.

Periscope lar deg streame live fra GoPro.

Hvis du kjøpte en GoPro på dagen din og til slutt havnet i en skuff, kan du dra nytte av den nå med den nyeste versjonen av Periscope-appen for iOS. Her forteller vi deg mer informasjon om den nye versjonen av applikasjonen og hvordan GoPro kan brukes til å overføre livevideoer.

Mer om iPadizate | Periscope er oppdatert for å støtte 3D Touch.

Strøm Periscope med GoPro!

Driften av denne nye funksjonen er veldig enkel. Når du kobler GoPro til din iPhone via WiFi, vil Periscope automatisk kjenne igjen kameraet og det vil tilby deg muligheten til å streame live gjennom det.

På den annen side integrasjonen av Periscope og GoPro også lar brukeren bytte under en direktesending mellom GoPro og iPhone-kameraet. Så resultatene kan være veldig interessante, spesielt siden mange brukere bruker GoPro for å fange øyeblikk når de driver med ekstremsport.

Periscope lar deg streame live fra GoPro.

Tony Bates, president for GoPro, har forklart det "GoPro lar folk fange og dele sine erfaringer med størst mulig involvering". Nå med integrasjon Periscope gir GoPro-brukere en “Flott plattform for å dele innholdet ditt i sanntid”, noe som kan føre til utrolige resultater.

For eksempel du kan glede deg over hvordan en bruker surfer, dykker, skateboard, og synker ned med terrengsykkelen sin og mye mer, alt det fra Periscope. Nå må vi bare vente med å begynne å se de første videoene i Periscope som ble delt med GoPro.