contadores Skip to content

Personvernfunksjonen til iOS 14 som Android snart vil kopiere

Ankomsten av iOS 14 etterlater oss med en god smak i munnen. For mer enn demonstrert stabilitet og hastighet som operativsystemet viser ansiktet på, blir vi kjent med flere og mer nyttige funksjoner som er innarbeidet. De sier om iOS 14 som er mer Android enn noen gang, siden den har inkludert widgetene fullstendig og gir mange tilpasningsalternativer.

Men det er et nytt alternativ som iOS er verdt det og mange flere nå i dagens tider. Hvis det er et latent sikkerhetsproblem i Android, som ikke en gang er så strengt som i Apple, de fra Cupertino krøller loopen igjen og gjøre det mulig for deg å autorisere bruk av bilder til applikasjoner. Vil du vite hvordan?

2020 bilder

Det kan interessere deg | 24 timer ved bruk av iOS 14 på en iPhone: førsteinntrykk

Den nye funksjonen som Android vil kopiere fra iOS 14

iOS skiller seg ut for sikkerheten sin, som ikke bare er en prioritet for administrerende direktør Tim Cook, men for selskapet som sådan. Et godt eksempel er gitt av dem, fra den tragiske hendelsen i San Bernardino-skytingen til nyere hendelser. iOS 14 inkluderer et privatlivstiltak som har vært en hyggelig overraskelse, og Det har med bildene av enhetene våre å gjøre. Normalt gir vi tillatelse til mange applikasjoner, Twitter for å gi et eksempel, om galleriet vårt. Apple har tatt grep i saken, på en slik måte at appene må gjennom et krav som operativsystemet nå gir. Det er ingen ringere enn å gi tillatelse til noen fotografier i stedet for hele galleriet.

Bilder ios 14

Californians synes at fotografier er ekstremt personlige, og faktisk er det det. Så for den endelige versjonen av iOS 14 som vi ser på slutten av somrene, kan du gjøre det selektivt gi tillatelser til øyeblikksbildene dine. I den første betaen er det allerede mulig og tro meg, jeg føler at personvernet mitt nå er noe mer i tråd med det jeg trenger.