Phablet vs smarttelefon, hvilken du skal velge?

Presentasjonen av de nye Apple-terminalene, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, har brakt til scenen igjen en debatt som allerede hadde vært diskutert i flere måneder. Det er ingen ringere enn fordeler og ulemper med phablet sammenlignet med smarttelefonen (vi lar nettbrettet ligge litt til side fordi det er noe mer imponerende).

Fordeler med det ene og det andre

Den første smarttelefonfordel fremfor phablet er dens størrelse. Og det er mye mer behagelig å ha den i bukselommen. Dette på sin side er en ulempe med hensyn til phabletten, og er at skjermen til sistnevnte er større enn den første, så det vil tillate deg å sette mer pris på detaljene i videospill og til og med lese nyheter eller bøker med større letthet.

Begge lar deg ringe og motta samtaler, men å snakke på en phablet er mye vanskeligere. Faktisk klager noen brukere på at de ikke kan ta mange minutter på telefonen fordi de ender opp med smerter i armen. Videre er phablets bedre egnet for videosamtaler av samme grunn som før, fordi den har en større skjerm.

Når det gjelder prosessoren, blir ting litt mer like nå, men det skal nevnes at det fortsatt er en viss forskjell mellom de kraftigste smarttelefonene og phablets. Og det er at førstnevnte har større kraft og hastighet enn sistnevnte, og har noen mer spesialiserte funksjoner.

Kort fortalt ser vi at begge enhetene har veldig like funksjoner, og at beslutningen om å kjøpe den ene eller den andre i stor grad vil avhenge av bruken du kommer til å gi den.

Få den beste prisen med Mister Comparator

Det er som det kan, det eneste du bør være tydelig på er at når du kjøper en av disse enhetene, må du ha en god forbindelse. Og det er verdiløst å kjøpe iPhone 6 eller den nyeste modellen fra Samsung hvis du ikke har en god fart i terminalen.

Og å vite hvilket tilbud som er bedre, er ingenting bedre enn å gå inn på mistercomparador.com, hvilket Sammenlign priser på fiberoptiske eller ADSL-mobiltelefontilbud slik at du kan velge den som best passer dine behov (både navigasjon og pris). La deg veilede av andre brukere som deg, slik at du kan få mest mulig ut av enheten din.

Og du, er du mer en phablet? Eller er du en av de som foretrekker e har en smarttelefon og en nettbrett for hjemmet ?