Phil Schiller presiserer at iPad Mini har stereohøyttalere

Som vi så for en stund siden, publiserte Amazon en kunngjøring forleden på sin mini-webside for iPad, en kunngjøring der de hevdet at minimodellen hadde monohøyttalere. Vel, når Apples senior visepresident for markedsføring, Phil Schiller, avduket mini på scenen til den siste grunntonen, snakket ikke om høyttalerne til den nye enheten. Det gikk rykter om at nettbrettet kunne inneholde stereohøyttalere, men i de tekniske spesifikasjonene til nettbrettet på Apple-siden avslørte de det ikke. I tillegg til ryktene om at iPad mini faktisk kunne ha en monohøyttaler, registrerte Amazon i sin sammenligning av iPad mini med sin Kindle Fire HD at nettbrettet hadde monohøyttalere. En bloggleser 9to5Mac Det ser ut til at han ble overrasket over denne uttalelsen og ønsket å finne ut om mini hadde mono- eller stereohøyttalere. For å gjøre dette, hvilken bedre måte å spørre deg selv på Phil Schiller?

Hallo Mr. Schiller,

Jeg har forståelse for at spesifikasjonene på iPad minisiden skal dekke alle aspekter ved den, men disse spesifikasjonene bekrefter eller motbeviser ikke rykter om iPad mini-høyttalere er stereo. Er det mulig å få din bekreftelse på om dette er mono eller stereo? ”

Dette er e-postmeldingen leseren sendte til Phil. For hans del, Schiller svarte:

“De er stereo.”

Bloggen 9to5Mac bekreftet at denne e-postutvekslingen er autentisk. Joshua Topolsky, av Kanten, fikk også bekreftelse fra Apple og publiserte den på Twitter, som vi har sett i artikkelen om Amazon-kunngjøringen.

logisk Phil Schiller svarer ikke på alle e-postmeldinger fra kunder. Dessuten er det veldig sjelden at en visepresident i verdens største selskap svarer på en bruker “normal”men tilsynelatende Schiller liker å svare på spørsmål som er en kilde til kontrovers. Etter lanseringen av iPhone 5 ble en e-post fra Schiller til en kunde om riper på enheten lagt ut på nettet.

Som du vet har Amazon allerede fjernet kunngjøringen fra nettstedet sitt.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!