free estadisticas Saltar al contenido

Photo Flashback, en app for å huske bilder fra fortiden

abril 28, 2020

App Store har en bred katalog med applikasjoner av alle slag, noe som gjør det til en utfordring å finne det du trenger eller en som er verdt. I dag kan du finne veldig interessante applikasjoner som Photo Flashback, som vi skal snakke om neste gang.

Hvis du fra tid til annen liker å ta en titt på fortiden og se bilder fra år siden for å huske gode tider, kan dette programmet interessere deg. Og er det Photo Flashback lar deg se fotogalleriet på en noe annen måte.

Photo Flashback.

Her forteller vi deg mer informasjon om Photo Flashback, et program du sikkert vil elske og det er perfekt for disse datoene, som vanligvis gjør status over året og alltid liker å huske øyeblikkene som levde. Så la oss ikke underholde oss lenger og la oss se mer detaljert hvordan denne applikasjonen fungerer. La oss dra dit

Husk hvilke bilder du tok samme dag i andre år med Photo Flashback

Operasjonen av Photo Flashback er veldig enkel. Med den kan du huske raskt og enkelt hvilket bilde tok du på en dag som i dag for ett, to eller flere år siden med enheten din, slik at du kan huske hva du gjorde da, med hvem eller hvor.

Photo Flashback.

I tillegg har interessante forbedringer blitt inkludert i de siste versjonene av Photo Flashback, som f.eks en widget for kategorien I dag i varslingssenteret eller en versjon for Apple Watch, som også gjør det mulig å lagre bilder på klokken. Via widgeten kan du se et av bildene fra dagen laget tidligere år, og hvis du klikker på den, vil applikasjonen åpne direkte.

Last ned Photo Flashback på din iPhone eller iPad

Hvis du likte Photo Flashback-applikasjonen, kan du gjøre det last den ned til iOS-enheten din for € 0,99 fra App Store. Den er kompatibel med iPhone, iPad og iPod Touch, i tillegg har vi som tidligere sagt også en versjon for Apple Watch.

Hva synes du om Photo Flashback-appen?