free estadisticas Saltar al contenido

Pinterest for iPhone og iPad lanserer "Kjøp-knappene"

abril 26, 2020

Pinterest har begynt å distribuere kjøpsknappene i applikasjonen, slik at iPhone- og iPad-brukere kommer til Android senere, kan de kjøpe direkte fra applikasjonen. Denne nye funksjonaliteten som gjør Pinterest til en butikk ble introdusert tidlig i forrige måned, og med det vil forhandlere kunne legge til en kjøpsknapp til Pinterest-pins, så hvis en bruker er interessert i et av de annonserte produktene kan de kjøpe det direkte. gjennom den knappen. Vi forteller deg alle detaljene.

Kjøp via Pinterest

Denne interessen for å inkludere kjøpsknapper i det sosiale nettverket gis av brukernes egen interesse. 93% av Pinterest-brukere sier at de bruker appen til å planlegge kjøpene sine og 87% sa at de har kjøpt et produkt på grunn av Pinterest, så det er ikke overraskende at de har lagt til denne funksjonaliteten.

Kjøp via Pinterest

Pinterest-brukere kan betale med kredittkort eller Apple Pay. I tillegg har Pinterest inngått samarbeid med detaljister som Macy's og Nordstroms for å forsyne det sosiale nettverket med millioner av produkter, og de samarbeider med lokale merkevarer og selgere for å legge dem til. 80% av de 70 millioner aktive Pinterest-brukerne får tilgang til disse butikkene via en mobilenhet.

Selskapet vil ha stor nytte av denne nye funksjonaliteten, siden brukerne vil bruke mer tid i applikasjonen, gjøre innkjøp, og det er definitivt flere fordeler gjennom annonsører, enten for selve reklamen eller for kjøp med de nye "shoppingknappene" i selve applikasjonen.

Handleknappene kommer i trinn

Disse kjøpsknappene vil ikke nå alle like. I USA, for eksempel, Brukere vil bli varslet via e-post når de kan begynne å kjøpe produkter gjennom de mer enn 30 millioner pinnene som vil ha en kjøpsknapp., som produktsjefen Michael Yamartino selv sa.

Handleknappene kommer i trinn

Pinterest lar brukere feste bilder, nettsteder, produkter og andre elementer på virtuelle brett som andre brukere kan se. I tillegg begynte det sosiale nettverket å eliminere koblinger til tredjeparts markedsføringsnettverk, sikkert på grunn av fremtidige planer de måtte reservere potensielle inntekter for seg selv. Noe som de vil oppnå med de nye kjøpsknappene som de har lagt til applikasjonen.

Last ned Pinterest for iPhone og iPad

Du kan laste ned applikasjonen fra App Store, både for iPhone og iPad, fra følgende nedlastningsknapp. Som vi fortalte deg i begynnelsen, for øyeblikket vil "kjøpsknappene" bare være tilgjengelige på iOS, men snart kommer de til Android.

I den følgende videoen kan du se hvordan kjøpsknappene fungerer.

Pinterest blir dermed et stort virtuelt kjøpesenter, hvor vi kan se produktene før vi kjøper dem direkte fra applikasjonen og uten å forlate det. Vi har lært all denne nye informasjonen takket være iDownloadBlog.

Bruker du Pinterest ofte? Hva synes du om denne nye funksjonaliteten?