free estadisticas Saltar al contenido

Pio for iPhone, en ny måte å spille inn lyd på

abril 26, 2020

Ved mange anledninger bruker vi iPhone til å spille inn videoer av hverdagsscener som bevegelsene til katten vår, landskapene til en tur eller morsomme familieøyeblikk. Men hva kan vi gjøre for å huske ting i arbeidet vårt? Ta selvfølgelig opp lyden, og Pio Smart Recorder-appen det er et veldig godt alternativ.

Apple-smarttelefoner er gode verktøy for å spille inn lyd under viktige prosjekter, intervjuer, opplesninger, møter og samtaler. men Det er ikke alltid like enkelt å konvertere disse opptakene til nyttig informasjon. Derfor anbefaler vi at du fra iPadizate laster ned og prøver den nye Pio-applikasjonen for iPhone.

Pio: den enkleste å bruke lydopptak-appen

Hvis du forestiller deg Pio som et komplekst og viklet lydopptaksverktøy, tar du helt feil. Ingenting lenger fra virkeligheten, Pio er veldig enkel å bruke takket være det intuitive grensesnittet bruker og enkelheten i driften.

Capture Pio Smart Recorder

Når vi spiller inn lyd, kan vi trykke på skjermen når som helst markere begynnelsen på et viktig segment av innspillingen. Ved å trykke på nytt kan vi markere slutten på den uthevede delen. På denne måten kan vi huske det viktigste med vårt prosjekt, intervju, møte eller lese.

Når vi er ferdige med å merke alle viktige segmenter som vi vil trekke frem i innspillingen, vil vi ha muligheten til det gi dem et navn og til og med legge til notater for å gjøre transkripsjon mye enklere.

Capture Pio Smart Recorder

Pio er spesialutviklet og designet for intervjuer, og gjør det en ideell app for journalister, tekstforfattere og redaktører av blogger, magasiner og aviser. Faktisk tilbyr Pio en spesiell seksjon for å fylle ut intervjupersonens data, samt fotografiet hans.

Last ned Pio Smart Recorder

Pio er et helt gratis program, men for å låse opp noen eksportalternativer, må vi gjøre et kjøp i appen på € 1. Hvis du vil prøve denne appen for å spille inn lyd, kan du laste den ned fra følgende knapp som lenker til App Store:

I tillegg inkluderer vi et par ganske interessante applikasjoner som også lar oss spille inn lyd og utføre forskjellige funksjoner og handlinger med våre innspillinger:

Som de påpeker fra TheNextWeb, er det flott at Pio-applikasjonen for iPhone gir oss muligheten til å markere de mest bemerkelsesverdige øyeblikkene av lydopptaket. Videre er det en flott app for å kombinere den med andre alternativer som Notability, det fantastiske verktøyet for å ta notater fra iPhone eller iPad.