contadores Skip to content

Pixar Team tester iPad Pro og Apple Pencil

I dag bringer vi deg en veldig interessant nyhet, kanskje ikke for “teknologisk”, men det er en nyhet som sikkert ville ha gledet Steve Jobs selv. Pixar, selskapet grunnlagt av den legendariske og kontroversielle tech-guruen, har allerede testet iPad Pro og Apple blyant.

Tidligere, på iPadizate, gjorde vi en komplett analyse av produktiviteten til iPad Pro, men Pixar-utviklingsteamet har gått lenger, og de har testet driften av det kolossale Apple-nettbrettet.

Pixar-team

Som mange av dere kanskje vet, er iPad Pro et ideelt verktøy for frihåndstegning, og har nok teknologi og krefter til tjene som et verktøy for grafiske designere. Så Apple inviterte Pixar-vennene sine til å prøve iPad Pro. Hva bedre reklame enn dette?

Pixar og Steve Jobs

Pixar er strålende fornøyd med iPad Pro og Apple Pencil

Michael B. Johnson, teamleder med ansvar for å utvikle verktøyene som brukes til å lage Pixar-animasjonsfilmer, har ønsket å takke Apple for detaljene via Twitter og beskrev at Palm Rejection-teknologien til iPad Pro ganske enkelt er perfekt.

Palm Rejection er et sofistikert system som gir iOS 9 muligheten til oppdage til millimeteren når interaksjonen på skjermen er passiv eller aktiv, slik at vi kan støtte håndflaten mens vi tegner.

Mer om iPadizate | iPad Pro og Apple Pencil: Første inntrykk

I presentasjonen av den kolossale og gigantiske Apple iPad Pro ble det ikke vist en hånd hvilende på skjermen på nettbrettet, så mange brukere lurte på iPad Pro sin evne til å kontrollere Palm Rejection-teknologi. Takket være ordene fra Michael B. Johnson ser problemet ut til å være avgjort.

Eple blyant

Johnsons team fokuserer på utvikle verktøy som brukes i de tidlige stadiene av å lage animasjoner for Pixar-filmer, og hans arbeid er basert på “å forstå den beste måten å fremskynde prototypeprosessen for filmer”, noe som antyder at iPad Pro og Apple Pencil, i tillegg til å være Apples fremtid for fremtiden, kan være løsningen for forbedre og øke produktiviteten fra grafiske designere.

Pixar

IPad Pro vil trolig ankomme hele november måned, og prisen (avhengig av modell) vil være rundt € 1000. Tenker du å kjøpe det spektakulære Apple-nettbrettet? Hva tenker du om bruken av nettbrett i utviklingen av verktøy for filmanimasjoner?