free estadisticas Saltar al contenido

Pixcall for iPhone: The Social Social Network

abril 26, 2020

I sommerferien er det veldig sannsynlig at mange av oss mister kontakten med familie og venner. Men den har kommet et nytt sosialt nettverk i appform, navnet ditt? Pixcall.

Pixcall for iPhone ble opprinnelig opprettet for å konkurrere med apper som Snapchat og Slingshot. Men det har endelig blitt, snarere, a veldig bra alternativ til videosamtaler som FaceTime eller Skype.

Driften av den nye Pixcall-appen er basert på samtidig fotografering mellom en gruppe venner og / eller familie at de er (ikke nødvendigvis) på avstand. Så det har blitt omgjort til et nytt og innovativt sosialt nettverk for iPhone.

Pixcall-applikasjon

relatert: Meldingsapper og videosamtaler

Pixcall er et sosialt nettverk for å holde kontakten med deg om sommeren

Sannheten er at det tar for lang tid å starte en videosamtale eller starte en ny gruppechat, og noen ganger er det ikke interessant å starte en lang samtale. Derfor er Pixcall et veldig godt alternativ å holde kontakten med våre kjære.

Pixcalls markedsføringsstrategi er tydelig fokusert på denne sommerferien. Det er en ny måte å gjøre det på vet hva vennene våre gjør og send dem minner i løpet av sekunder, men det vil også hjelpe oss å ha det veldig bra.

pixcall (3)

Pixcall importerer alle kontaktene våre og inviterer deg via Meldinger-appen til en samtidig fotosession. Når alle deltakerne har lastet ned applikasjonen, vil de kunne se hendelsen i listen sin.

Applikasjonen starter en privat og synkronisert fotosession, og samtidig alle iPhone-kameraene til alle menneskene i gruppen vil ta et bilde. Etter dette kan vi se bildene enkeltvis eller som en del av en vakker collage.

pixcall (2)

Fotografiene til vennegjengen vår kan selvfølgelig være kommentert, lastet ned eller delt på andre sosiale nettverk.

relatert: 10 sosiale nettverk for din iPhone og iPad

Last ned Pixcall

Så dere kjenner gutter, hvis dere vil være oppdatert og holde kontakten med familie og venner, kan dere gjøre det last ned dette nye sosiale nettverket på din iPhone gjennom følgende widget:

Som de veldig godt informerer oss fra TheNextWeb, applikasjonen Pixcall vil sende oss varsler 30 minutter, 1 minutt eller 10 sekunder før arrangementet, på denne måten kan vi bli pene før fotograferingen med vennene våre. Hva synes du om denne iPhone-applikasjonen? Fra iPadizate tror vi det ideen er ganske bra, men herfra for å oppnå suksess i App Store (der alle slags meldingsapper og sosiale nettverk florerer) er det en måte.