contadores Saltar al contenido

Pixelmator for iOS inkluderer magnetisk valgfunksjon

Etter oppdatering i Mac App Store, Pixelmator har gitt ut versjon 2.3 for iPhone og iPad. Og det gir en flott funksjon! Eller skal jeg si … “magnetisk”?

Den nye oppdateringen i Pixelmator App Store for iOS gir brukerne et smart verktøy for Rask valg, og et annet automatisk verktøy for Magnetisk utvalg, og begge deler er veldig nyttige.

Med disse verktøyene vil brukere som eier Pixelmator-bilderedigeringsappen kunne merke streker rundt et hvilket som helst objekt på et bilde, slik at appen automatisk velger kantene av objektet ved hjelp av deteksjonsalgoritmer.

Å velge elementer på et bilde har aldri vært så enkelt

Pixelmators Quick Selection-oppdatering for iPhone og iPad vil være veldig kjent for bilderedigeringsbrukere på Mac og PC. Må bare gjøre det skyv fingeren over et røft område å velge eksisterende objekter.

Pixelmator bruker forskjellige fargenyanser til omdefinerer automatisk brukeropprettet valg. Disse smarte verktøyene er spesielt nyttige for berøringsskjerm der nøyaktigheten av slag er mindre effektiv.

magnetisk valg-verktøy

I tillegg har Pixelmator for iPhone og iPad også integrert alle slags valgfunksjoner, inkludert funksjonalitet for å invertere valget med Apple Pencil, i tillegg til de påfølgende stabilitetsforbedringene og de vanlige feilrettelsene.

Last ned Pixelmator for iOS

Du kan få applikasjonen via App Store for € 4,99. Det er en av de beste fotoredigeringsappene for iPhone og iPad!

For å fullføre, ikke glem å besøke vårt utvalg av apper for å redigere bilder på iOS, og husk å dele med oss ​​favorittredigeringsappene dine fra kommentarfeltet.