Pixelmator for iPhone nå tilgjengelig i App Store

Som utviklerne lovet, Pixelmator iPhone-versjon er allerede kommet og er tilgjengelig for nedlasting i App Store, i tillegg til en oppdatering for iPad-versjonen med forbedringer og nye funksjonaliteter. Pixelmator er nå en universell applikasjon som fungerer på alle iPhone, iPod Touch eller iPad med iOS 8.3 eller nyere. Vi forteller deg alle nyhetene.

Pixelmator nå også på iPhone

Pixelmator er en av de beste appretusjeringsappene som er tilgjengelige i App Store, men frem til nå tilbød den bare en versjon for iPad og desktop-versjonen for Mac. Det er nå når iPhone-versjonen kommer, like kraftig som den som er tilgjengelig på Apple-nettbrettet og med en veldig flytende og effektiv drift, i tillegg til å legge til ny funksjoner som følger med smarttelefonversjonen av eplet.

Pixelmator-iphone-tilgjengelig-app-store-2

Denne nye versjonen inkluderer korreksjonsverktøyene som allerede eksisterte i iPad-versjonen, og legger også til noen nye funksjoner, som nye forvrengningsverktøy eller det nye kloningsverktøyet. I tillegg bruker alle disse nye funksjonene funksjonene til “Metal” -motoren i iOS 8, for maskinvareakselerert grafikk. Verktøyene oppfører seg utrolig raskt og flytende, takket være Metal-funksjonene, som eliminerer overhead av “Open GL” og gir utviklere muligheten til å få tilgang til GPU.

Pixelmator-iphone-tilgjengelig-app-store-3

I tillegg må vi legge til alle effekter og bildefilter som iPad- og Mac-utgavene allerede inkluderte; Der det ble lagt til støtte for Force Touch-funksjonaliteten til den nye MacBook, er de nå også tilgjengelige på iPhone. Det avanserte retusjeringsverktøyet for å fjerne uønskede objekter fra bilder og andre funksjoner som forskjellige blandingsmodus, et malerverktøy for å lage akvarellbilder, et fargevelger, et tekstverktøy for å legge til tekst i bilder og mange andre ting er også tilgjengelig i alle versjoner. Også Pixelmator støtter også lagdelte Photoshop-filer og lar deg legge til dine egne for å lage komplekse komposisjoner.

I den følgende Pixelmator-videoen kan du se noen av disse egenskapene som vi diskuterte.

Dette er listen over nye Pixelmator 2.0.1-funksjoner for iPhone og iPad.

  • Pixelmator er nå tilgjengelig for iPhone.
  • Forvrengningsverktøy lar deg klype, vri og påføre lindring eller kvisehjul på områder av bildene dine.
  • Kloningsverktøyet lar deg duplisere områder av bildet ditt.
  • Nytt utvalg reparasjonsfunksjonalitet reparerer valgte områder umiddelbart.

Last ned Pixelmator for iPhone og iPad

Du kan laste ned Pixelmator for iPhone og iPad fra App Store fra følgende nedlastningsknapp. Foto retusjeringsappen er priset til € 4,99.

Vi har nylig erfart at Adobe vil trekke sin Photoshop Touch-applikasjon fra App Store, fordi de ikke har den konkurransekraften de ønsker, siden det er andre applikasjoner som tilbyr praktisk talt de samme tjenestene og gratis. Pixelmator, som koster halvparten av Photoshop Touch-applikasjonen, tror vi at den tilbyr mye mer kraft enn Adobe-verktøyet, så vi kan ikke slutte å anbefale det. Nå mye forbedret og på iPhone, slik vi har lært takket være iDownloadBlog.

Hva synes du om den nye iPhone-versjonen av Pixelmator?

Du kan også være interessert i: Gjennomgang av Retrica, en av de beste fotograferingsappene