Plasten som brukes i Samsung Galaxy S4 kommer fra formel 1

Samsung Galaxy s4

Å dra nytte av det faktum at den spanske Grand Prix i helgen Formel 1 Vi gir deg en nysgjerrig nyhet angående et tema som har skapt kontrovers siden utseendet til Samsung Galaxy S3 og som har blitt forverret med presentasjonen av den nye koreanske stjerneterminalen, den Samsung Galaxy s4. Kort fortalt er kontroversen gitt ved bruk av polykarbonat i konstruksjonen av terminalchassiset på mer enn € 600. Dette fremheves ytterligere når konkurransen bruker glass og aluminium som Apple iPhone 5 eller HTC One.

Vel, tilsynelatende er mange av oss, om ikke feil, noe forvirrede når det gjelder verdien gitt til materialet som ble brukt i fremstillingen av Samsung Galaxy s4, polykarbonat siden det ser ut til at det kommer fra den mest avanserte teknologien av Formel 1.

Utvalget av Samsung Galaxy S-smarttelefoner er preget av å være banebrytende og mest av det mest innen teknologi og av plast- eller polykarbonatskallet, som du vil. Dette siste poenget, som vi allerede har antydet, hadde ikke skapt så mye kontrovers før andre merker valgte mer “edle” materialer som aluminium eller glass. Derfor kommer vi til situasjonen der mens Samsung fortsetter å satse på de fysiske egenskapene til plast, velger HTC og Apple estetikken som tilbys av deres HTC One og Apple iPhone 5 med unibody-tilfeller av aluminium.

Formel 1Formel 1

Gitt den økende kritikken av kvaliteten på finishene på Samsung Galaxy s4 Når det gjelder utsalgsprisen, forklarte Samsung for noen uker siden noen av grunnene til at den brukte plastmaterialer i modellene sine. De kan oppsummeres i motstand, letthet, fleksibilitet og grad av varmeopptak. Vanskeligheten med å tilpasse produksjonslinjen for terminaler med metallhus, påvirker også, i det minste hvis vi vurderer volumet på terminaler som må produseres for å imøtekomme den globale etterspørselen. Overgangsprosessen ville være mindre kompleks og rimeligere.

Vel, alt peker på at de samme egenskapene til motstand, letthet, fleksibilitet og grad av varmeopptak gjør at polykarbonat kan brukes i sirkuset til Formel 1 for konstruksjon av ikke noen få deler som er integrert i en bil som hver helg i sesongen spiller den raskeste biltittelen.

Derfor ligger vi foran et nytt argument som støtter oppgaven til de som tror at Samsung Galaxy s4 de lar ikke være ønsket i en terminal med pris. Selv om dette bare har blitt sett av Samsung med terminalene og andre produsenter tar feil. Hva tror du?