Playstation 4 og dens produksjonspris Er det lønnsomt for Sony?

I disse dager har spillerverden blitt ganske rørt av lanseringen av de to etterlengtede neste generasjons konsoller. Vi snakker selvfølgelig om XBox One og Playstation 4. Men selv om vi har hatt tid til å fortelle deg noen av de mest relevante detaljene om begge deler, er sannheten at det i dag er på tide å starte regnskap, og vi vil analysere hvor mye koster det å lage en Playstation 4, og hvis det virkelig kommer lønnsomt ut for Sony.

Salgsprisen på Playstation 4 aleneDet vil si at bare utstyret uten tilbehør er 399 euro, eller 399 dollar, siden de bruker den allerede nysgjerrige identiske utvekslingspolitikken mellom begge valutaer mer enn vanlig i teknologiens verden. Men hvor mye penger tjener Sony med hver av de solgte konsollene?

Sannheten er at rapporten som det japanske selskapet koster hver enhet av Playstation 4 hele 381 dollar. Med andre ord, på amerikansk territorium, til gjeldende pris i dollar, snakker vi om en kommersiell fordel, det vil si et overskudd på bare 18 dollar per konsoll som Sony legger til selskapet ditt. Skikkelig lavt, tror du ikke?

I tilfelle salg av Playstation 4 i Europa, er fortjenesten litt høyere av endringen, men fremdeles gir produksjonsprisen på Sony Playstation 4 lite overskudd for selskapet.

Selv om Sony ikke har kommentert dette, antas det at denne strategien er å fjerne markedet for XBox One, som vi husker selger for en ublu 499 dollar, og som for øyeblikket har færre solgte enheter enn Sony, siden selv om de er i par Playstation 4 For øyeblikket bare tilgjengelig i USA og Canada.

Mer info | IHS