PlayStation 4 slår Xbox One i salg, ikke sant?

PlayStation 4 slår Xbox One, eller ikke?

Etter mange år som hadde hatt glede av PlayStation 3 og Xbox 360, var tiden inne for deres etterfølgere å vises. Dette øyeblikket, valgt av Sony og Microsoft, har vært slutten av 2013, husk at begge konsollene ble presentert i november 2013. Etter julekampanjen, som alle vet, er en av tidene på året der mest salg De presenterer konsollene og generelt nesten ethvert produkt, det er på tide å telle og se hvem som har vunnet kampen som kommer og som forventes å vare i flere år.

Den første tingen å gjøre for å kunne svare på spørsmålet om hvilken av konsollene som har kommet seirende ut i de første ukene på markedet, er å plassere seg selv i en situasjon. Den første tingen å huske er at konsollene kom ut med en liten tidsforskjell mellom dem. I tilfelle av Playstation 4 nådde det nordamerikanske markedet en uke før Xbox OneDette ga utvilsomt en god fordel i forhold til Microsoft-konsollen. Husk også at Sony en gang presenterte Playstation 4 I USA distribuerte den sin nye konsoll til mer enn femti land. I tilfelle Microsoft har brakt sin Xbox One til bare 13 land.

Nå går vi til de harde og rene tallene, Sony, i tiden det tar å selge Playstation 4 I alle markedene den er tilgjengelig har den solgt 4,2 millioner konsoller. I tilfelle av Xbox One begrenset til sine 13 land der den er tilgjengelig, har den solgt 3 millioner Xbox One. Disse tallene gir Sony en klar fordel i forhold til Microsoft, men sistnevnte har hatt et handikap om ikke å være i så mange land som Playstation 4.

Case apart er det nordamerikanske markedet, et av de viktigste i verden, her slår Microsoft Sony med salg av 908 000 Xbox One.