PlayStation 5, konsoll og spill veldig billig

Et av eksemplene på det som kan komme, er det vi nettopp har sett på CES 2014, der Sony flairer PlayStation Now, en tjeneste som lar deg glede deg over en unik opplevelse på PS4 gjennom streaming av spill fra eldre plattformer. .

Sony PlayStation 4-konsoll.

Som vi har definert i artikkelen vår på PlayStation Now, går det japanske tilbudet utover en enkel strømmetjeneste, siden gjør PS4 til en ekte beholder for online spill I enhver forstand av ordet. Tenk deg at det var utenkelig å spille titler på nettet frem til nå.

Etter flere uttalelser fra Sony-ledere, ser alt ut til å indikere veien for neste PlayStation ikke vil være en kraftig maskinvarekonsoll, men heller en med nok komponenter til å gi en realistisk og sofistikert, men online spillopplevelse. Hva dette betyr er at vi ikke lenger vil trenge den siste generasjonskomponentene, men snarere en rask internettforbindelse.

PlayStation Now er det perfekte eksemplet på at den nødvendige teknologien allerede er tilgjengelig, vi kan velge en PlayStation 3-tittel og uten å vente på å laste ned den eller noe vi begynner å spille den uten forsinkelse. Innenfor de tekniske kravene for at dette skal fungere Sony avklarer behovet for en Internett-tilkobling på 5 Mbps så snart som.

Forhåndsvisningen av hva som vil være PlayStation 5

Streamingen av spillene ville komme veldig raskt til PS Vita, og hva er bedre, for å kunne nytes på Bravia-TV-apparater ved hjelp av DualShock 3-kontrollen for å spille PS3-titler i Full HD uten å måtte ha konsollen til og med. Forstår du hva det betyr?

Det har nylig blitt sagt det ikke bare PlayStation Now ville ha PS3-titler, men også PS1, PS2 og til og med PS4 som skal brukes på forskjellige enheter (inkludert TV-apparater, telefoner og andre ikke-Sony). Uavhengigheten til en konsoll ender med denne tjenesten, så hva ville PS5 være? Vi tror at en boks med Internett-tilkobling og et par andre ting … men ingenting veldig sofistikert.

For det som kommer vil vi slippe å bruke penger på å kjøpe dyre spill og konsoller som tvinger et betydelig utlegg av penger som om det hadde skjedd med Xbox One, siden skyen vil gjøre alt det magiske, og med dette kan vi konsentrere budsjettet på TV-en som Vi vil bruke til å spille spill, streame film og lytte til musikk.

Det er mer enn mulig at prognosene for en PS5 for $ 50 dollar blir virkelige, mens spillene kan være titler som er leid eller kjøpt for en rimelig verdi.