PlayStation Nå, nyheter og tjenester

Kampen for å se hvilken som er den beste videospillkonsollen er ikke over, og mer kan vi si at den bare har begynt med tanke på det faktum at Sony og Microsoft allerede har kommet inn i verdensmarkedet med ganske god maskinvare (selv om teknisk sett er overlegen PS4) . På CES 2014 kunne vi se hva PlayStation Now var, og sannheten er at følelsen er kraftig.

PlayStation Now, servicedemo.

Hva er PlayStation nå?

For de som ikke vet, er PlayStation Now en tjeneste som begynner å tilby Sony basert på strømming av videospilltjenester fra skyen, som ender med å løse kompatibilitetsproblemene som opprinnelig ble belastet med PS3-spill.

Det antas å bli utgitt sommeren USA, antas at det ikke vil ta lang tid å nå hele verden på grunn av hva det representerer for selskapet kontra tilbudet fra Xbox One, som har kompatibilitetsproblemer og ikke klarer å levere alle løsningene som brukere har saksøkt.

Fra nå av vil tjenesten fungere på en veldig lik måte som vi ser i online streamingtjenester, selv om vi vil kunne distribuere spill gjennom “Gaikai” -plattformen. For øyeblikket, for å sikre at systemet fungerer som tiltenkt, kreves en internettforbindelse på minst 5 Mbps (for å fungere relativt jevnt).

Det var en forestilling om at PlayStation Now-tjenesten ikke var en del av PS Plus, så du må få ideen om å betale noe ekstra hvis du vil dra nytte av fordelene og spille PS3-titlene på PS4 eller PS Vita.

For øyeblikket har vi ikke hvordan vi vet hvor stor katalogen med spill som blir integrert i PlayStation Now for lanseringen, selv om vi håper den inneholder kraftige titler som Uncharted, GTA V og andre som ikke har dukket opp på den siste Sony-konsollen. Spørsmålet er å vite om PlayStation 2-spill også vil bli integrert.

PlayStation nå

Vi har ikke sett ennå at PlayStation Now klarer gjennom grensesnittet slik at spilleren kan glede seg over “The Last of Us” på PS Vita eller kanskje God of War: Ascension på en Bravia-TV med DualShock 3-kontrollen, men saken ser ut vi vil.

Som med PS4 Remote Play, har PS Vita vist en viss forsinkelse i å utføre noen handlinger når knappene trykkes, og selv om dette på CES ikke ble lagt merke til på grunn av mengden teknologi som er involvert i forbindelsen, er det Forvent at hjemmebrukere ikke skal glede seg over samme flyt.