Playstation Vita blir lagret ved introduksjonen av Netflix

Det ser ut til at det som noen betraktet som en av de beste spillene på håndholdte konsoller, det andre kalte en fiasko før den ble utgitt, og resten, som venter på ankomst, som allerede har blitt forsinket for mange ganger, har nyheter om Playstation Vita, for på CES 2012 De har fortalt oss noen gode nyheter.

Og det viser seg at Spill Station Vita vil bli solgt i en pakke som inkluderer tjenestene til Netflix, men den dårlige nyheten er at hvis du husker riktig, er streamingvideo-tjenesten bare tilgjengelig i USA og for ingenting i England og Irland, men for nå i Spania eller Latin-Amerika har vi ingen nyheter, så det vil være til liten nytte for oss.

Nå som Sony har fortalt oss at Playstation Vita Det kommer med egne musikkskytjenester, det det manglet for å være mest, langt utenfor videospillens verden, er video, og sikkert med denne alliansen med Netflix Slå spikeren på hodet. Selv om vi ikke vil se det i Spania i slutten av februar, vil det være når Playstation Vita treffer markedene, kanskje litt senere streaming plattform Jeg klarte å nå andre land, selv om de foreløpig ikke har bekreftet noe av dette på CES 2012.

Mer info | PlayStation