Playstation VR treffer butikker i oktober

Gode ​​nyheter for alle de som venter på ankomsten av et virtual reality-system hjemme, siden Sony kunngjorde i Game Developers Conference 2016, en konferanse for videospillutviklere som for øyeblikket arrangeres i San Francisco, USA, som hans virtuelle virkelighetshodesett eller headset bedre kjent som Playstation vr Det vil nå butikker i Nord-Amerika, Japan, Europa (som også inkluderer Spania) og Asia i oktober 2016.

Når det gjelder prisene på dette virtual reality-systemet, vil de være rundt € 399, 44 980 yen, $ 399 USD eller £ 349. Det kan ikke sies at det er nettopp billig og enda mer hvis vi vurderer at prisen ikke inkluderer kameraet som er nødvendig for å betjene dette systemet.

Under den samme pressekonferansen indikerte Andrew House, president og administrerende direktør i Sony Computer Entertainment Inc., også at mer enn 230 studioer og forlag for tiden jobber med titler for å få mest mulig ut av PS VR. I denne utviklingen som vil begynne å komme når denne enheten er utgitt, jobber de fra små uavhengige team til store studioer som 2K Games og Ubisoft. Så til å begynne med ser det ut til at det ikke ville være noen mangel på videospill å glede seg over det “neste teknologiske vidunderet fra Sony”.

For øyeblikket forventes ankomst av rundt 160 titler. Av disse 160 titlene skulle mer enn 50 utgis innen utgangen av året, kort tid etter lanseringen av Playstation vr. Disse titlene inkluderer spill som o Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Rektor (Frame Interactive), Rez uendelig (Forbedre spill), Mot himmel (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Fram til daggry: Rush of Blood og PlayStationVR WORLDS (SCE WWS).

Det ser også ut til at Electronic Arts, DICE og Lucasfilm jobber med en ny spillopplevelse for sitt videospill. Star Wars Battlefront, og at det vil være eksklusivt for Playstation vr. For den utålmodige kommentaren Lekestuen VR (SCE WWS) vil være tilgjengelig som en gratis nedlasting gjennom PlayStation Store-plattformen, for alle PS VR-brukere, fra det øyeblikket dette virtual reality-systemet lanseres.

Og slik at dette nye leketøyet ikke går tom for bensin, fremmer Sony etableringen av verktøy som forenkler videospillutviklingsselskaper for deres PS VR.

Hovedfunksjonene i Playstation VR

Det er på tide å lære mer om hva Sony tilbyr oss med den nye Playstation VR, så vi begynner å snakke om funksjonene:

dimensjoner VR-enhet: ca. 187X185X277 mm (L x H x B) Behandlingsenhet: ca. 143x36x143 mm (lengde x høyde x bredde)
Vekt VR-enhet: ca. 610 g (unntatt kabel) Behandlingsenhet: ca. 365 g
Skjermteknologi OLED
Panelstørrelse 5,7 tommer
Vedtak 1920 × 1080 (for hvert øye)
Oppdater frekvens 120 Hz, 90 Hz
Synsfelt 100 grader
sensorer Seks-akset bevegelsesdeteksjonssystem (tre-akset gyroskop, tre-akset akselerometer)
tilkoblinger VR-headsett: HDMI, AUX, prosessorenhet for hodetelefoner: HDMI TV, HDMI PS4, USB, HDMI, AUX
Prosessorenhetens funksjoner 3D-lydbehandling, sosial skjerm (speilmodus, separat modus), filmatisk modus
Det inkluderer VR-enhet Prosessorenhet VRC-enhetens tilkoblingsledning HDMIC USB-kabel Stereohodetelefoner AC strømkabel AC-adapter

Er du interessert i de nye virtual reality-forslagene som utvikles? Hva synes du om disse Playstation VR? Vi avventer svarene i kommentarene.

Hilsen fra dypet av bytene.