free estadisticas Saltar al contenido

PNP, en app for å overraske de små

abril 27, 2020

Julen kommer, en av gangene når folk plasserer en større illusjon, spesielt hvis det er små hjemme. Hvis dette er din sak, fortsett å lese, for i dag skal vi snakke om PNP, et program som du sikkert vil overraske husets minste.

PNP er forkortelsen for Portable North Pole, og det er det på en måte med denne applikasjonen kommer du i kontakt med julenissen selv for å sende en melding til barna dine, nevøer, etc. De vil helt sikkert bli overrasket!

PNP, bruken av den bærbare nordpolen ..

Så la oss ikke holde oss lenger, så forteller vi deg det hva kan du finne i PNP-appen for iPhone og iPad. Ho ho ho! Jeg mener … la oss dra dit!

Send en videomelding eller til og med en samtale fra julenissen selv!

PNP-applikasjonen er veldig enkel å bruke, den har to store seksjoner: foreldrehjørnet og barnehjørnet. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg, siden foreldrenes hjørne er beskyttet av et passord, slik at barna ikke kan komme inn og se hva som er der.

PNP, bruken av den bærbare nordpolen ..

I foreldrenes hjørne er det fire seksjoner: lag video, lag samtale, videoene og samtalene mine, og til slutt, ubegrenset pass. I de to første, som navnet antyder, kan du lage dine egne videoer og personlige samtaler med navnet og et bilde av barnet og velg mellom flere meldingsalternativer.

På den annen side må du vite det I videoene er det en gratisversjon og en betalt versjon som tillater større tilpasning og mer utvalg av videoer å velge mellom. For deres del er samtlige betalte og har mange alternativer å velge mellom og forhåndsvisninger av hver enkelt.

PNP, bruken av den bærbare nordpolen ..

En videoene og samtalene mine kan du få tilgang til alle videoene og samtalene du har opprettet tidligere. Og til slutt, i delen ubegrenset passering, vil du finne forskjellige betalingspakker som kan interessere deg.

PNP, bruken av den bærbare nordpolen ..

I barnehjørnet er det fire andre forskjellige alternativer for dem å bli underholdt med små minispel, samt et avsnitt der du kan se alle meldingene fra julenissen du har mottatt. Mellom spillene er det en gavesorterer, en skravlende alv som gjentar alt han hører, og et juletre som dekorasjonene må ristes til.

Ikke gå glipp av | 5 spill for iPhone og iPad for familiemoro i julen.

Last ned Portable North Pole-applikasjonen nå på din iPhone eller iPad

Hvis du vil laste ned PNP-applikasjonen nå for å overraske barna i huset, ikke vent enda et sekund Få det ved å klikke på lenken under disse linjene eller direkte fra App Store. Det er gratis!

Hva synes du om denne applikasjonen? Skal du bruke den for å gi barna en uforglemmelig overraskelse?