contadores Skip to content

Pod2g hater iOS 7 Til det å tenke på å bytte til Android

Dette hadde vi ikke forventet, den populære hackeren Pod2g har gitt uttrykk for at han ikke er fornøyd med iOS 7, at han ikke liker noe og at han er villig til å slutte å bruke iOS-enheter og bytte til Android.

I følge det hackeren har kommentert på Twitter-kontoen sin, er han det veldig misfornøyd med det nye designet, til det punktet å komme til å hate det. I tillegg mener han at den nye versjonen av operativsystemet ikke er en revolusjon, og at det har vært en enorm feil av Apple.

pod2g-twitter-ios-7

Pod2g liker ikke iOS 7 og tenker å bytte til Android

Gjennom meldinger på Twitter-kontoen hans har hackeren publisert:

Etter noen dager med testing av iOS 7 Beta 1, må jeg innrømme at jeg tenker å bytte til en Android-enhet. Denne versjonen av iOS er den verste avgjørelsen Apple noensinne har tatt. IOS 7-designen er forferdelig, treg, og batterilevetiden er mindre enn noen gang. Men for ikke å nevne UI-feil og plutselige krasjer. OK, det er Beta1, men jeg er veldig skuffet over funksjonene som jeg har sett i iOS 7. Det er ingen revolusjon. Ingen store nyheter, bare en tegning for barn.

Selvfølgelig Pod2gs ord er virkelig harde mot den nye versjonen av operativsystemet, selv om det ser ut til at du ikke tar hensyn til at det du har prøvd så langt er en beta, en veldig tidlig beta. Riktignok kommenterer han det i en av tweetsene sine, men så snakker han om plutselige feil, brukergrensesnittfeil og batteriytelse.

ios-7-logo

Det er klart at grensesnittdesign er ikke til alles smak. At de nye funksjonene kanskje ikke lever opp til alles forventninger, men jeg tenker derfra å si at du bytter til en annen plattform fordi det er feil i en beta, sier mye.

Avgangen til Pod2g fra Jailbreak-samfunnet kan være et stort tap. Han har gjort en god jobb gjennom tidene, og hvis han bytter til Android, vil han helt sikkert ikke jobbe med Jailbreak fra iOS 7. Selv om han i tilfelle han ble værende, alltid kunne prøve å få Jailbreak og deretter endre aspektet ved operativsystemet gjennom forskjellige emner og finjusteringer samt kommentert iSpazio.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!