free estadisticas Saltar al contenido

Pokédex-verdenenes Pokédex ankommer App Store

marzo 26, 2020

Satoru Iwata er den nåværende presidenten i Nintendo, det berømte japanske videospillfirmaet. I fjor sa han det selv Nintendo ville aldri gi ut et iOS-spill, fordi hvis det gjorde det, ville Nintendo slutte å være Nintendo. Med denne uttalelsen motsatte Satoru det både brukere av Nintendos produkter og selskapets egne aksjonærer ba om, uten tvil en virkelig dristig respons.

Nå har det gått noen måneder siden disse uttalelsene, og The Pokémon Company, et datterselskap av Nintendo, har bestemt seg for å bryte ordene til Satoru. Det er virkelig ikke Nintendo som lanserer, så det kan forstås at Satoru holder ordet.

Pokédex ankommer App Store for iPad og iPhone

Spesielt har Pokémon Company gitt ut applikasjonen til App Store Pokédex for iOS. For de som på et tidspunkt har hatt kontakt med Pokémon-franchisen, vil de godt vite hva det er. I animasjonsserien og i videospill var Pokédex en seksjon som tjente hovedpersonene til å identifisere Pokémon og skaffe informasjon om dem.

Når det gjelder iOS-applikasjonen snakker vi om noe lignende. Et slags leksikon av de forskjellige Pokémon som finnes i universet skapt av japanerne fra The Pokémon Company. I applikasjonen kan du få informasjon som evner, beskrivelse av Pokémon, eller til og med dens spesielle bevegelser.

Pokédex er en universell applikasjon, så den er kompatibel med både iPhone og iPad. Den er tilgjengelig i App Store for € 1,79, selv om du vil ha fullstendig informasjon om alle Pokémon, må du foreta kjøp innen applikasjonen, og å ha den komplette databasen vil koste oss litt over € 20, absolutt en pris. Ganske høyt for den type søknad det er, selv om mange foreldre helt sikkert vil ønske å gjøre barna sine glade ved å kjøpe denne applikasjonen.

Vil Nintendo tenke på å endre retningslinjene sine i App Store? Vil vi begynne å se flere interaksjoner fra det japanske selskapet i iOS-markedet? Vi vet ikke, så vi må vente med å se hva som skjer.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Takk skal du ha!