Pokémon Co-Master, det nye mobilspillet

For øyeblikket kan du finne noen spill relatert til Pokémon-verdenen i App Store, for eksempel Pokémon TGC Online, som ble utgitt tilbake i oktober 2014. Nå, for å oppfylle det som ble lovet, Nintendo har kunngjort ankomst til Pokémon Co-Master, et nytt spill som er spesialdesignet for mobile enheter.

Et annet veldig interessant spill tilgjengelig i iOS-applikasjonsbutikken siden januar i fjor er Pokémon Shuffle, som er en versjon av spillet som er tilgjengelig for Nintendo 3DS og som har samme navn. Så hvis du er en fan av Pokémon er du flaks siden veldig snart til disse spillene vil bli lagt en annen med disse skapningene mest interessant.

Pokémon Co-Master, det nye mobilspillet for Pokémon.

Neste vi forteller deg Flere detaljer om Pokémon Co-Master, både selve spillet og lanseringen. La oss gå dit!

Pokemon Co-Master, et strategispill som snart kommer til å lande på App Store

Dette nye spillet for mobile enheter er utviklet av Heroz i samarbeid med The Pokémon Company. Pokémon Co-Master er et strategisk brettspill der du finner et slags brett og virtuelle figurer, i ekte sjakkstil, selv om operasjonen er annerledes.

Pokémon Co-Master, det nye mobilspillet for Pokémon.

Som forventet er blant hovedmålene med spillet å ta Pokémon og kjempe også med andre spillere. I Pokémon Co-master må du møte i type én mot en online kamp med andre spillere på forskjellige Pokémon stadioner.

Så du kan se i videoen som følger med denne nyheten som har blitt publisert som en trailer, i Pokémon Co-Master hver spiller kan ha sitt eget Pokémon-lag. Så du kan spille med styrkene og svakhetene til hver av Pokémonene dine og få et lag så nivå og sterkt som mulig.

Når det gjelder lanseringen, foreløpig er bare ankomst til Japan blitt bekreftet, men det er ingen tvil om at Pokémon Co-Master ikke vil ta lang tid før den når resten av verden, siden suksess praktisk er garantert. Til slutt, for å si at det er forventet at de gjennom hele året også vil lansere Pokémon Go for iPhone og iPad.