Pokémon GO avslører sin julegave: hendelser overalt i desember

pokemon GO jul

Julen er rett rundt hjørnet og Pokémon GO ønsker å feire den med alle brukere med en Desember full av arrangementer og overraskelser. Kort sagt vil vi ha nye utfordringer i form av spesielle undersøkelser, Pokémon som Virizion ankommer på raidene, en spesiell helg med Lugia og Ho-Oh og Pokémon med julekostymer, blant annet.

Pokémon GO er fortsatt et av spillene som fortsetter å generere mest inntekt, noe som viser at det er det Millioner av spillere som fortsetter å delta og jakte Pokémon daglig. Denne typen hendelser gjør at mange av dem forblir motiverte for å få unike skapninger.

Alle nyhetene fra Pokémon GO-julebegivenheten

Som du kan se, det nye julebegivenhet Det inkluderer mange nye funksjoner, så trenere over hele verden vil være veldig underholdende i disse dager.

Spesiell undersøkelse av Team GO Rocket: En komplisert utvikling

Den nye spesielle forskningen er designet for å slutt Team GO Rocket, vil være tilgjengelig til slutten av desember. Beseire Giovanni i løpet av måneden, og du vil ha en sjanse til å redde en mørk Zapdos.

Pokemon GO-rakett

Ulike Pokémon vil klekkes fra Eggene

Fra mandag 16. desember 2019 får du se forskjellige Pokémon vises når du klekker ut egg. Hva disse nye Pokémonene vil være har ikke blitt detaljert, så vi må gå ut og gå for å oppdage dem.

Virizion glir over femstjerners raid

Virizion, Pokémon Prado, når femstjerners raid. Denne Po sies åLegendarisk kémon av typen Plant and Fight Han forvirrer motstanderne med sine smidige bevegelser, så sørg for at du har kampstrategiene klare før du møter ham. Det vil være tilgjengelig fra tirsdag 17. desember 2019 til tirsdag 7. januar 2020.

Spesiell raid helg med Lugia og Ho-Oh

Helgen 20. desember til mandag 23. vil både Lugia, av typen Psychic and Flying, og Ho-Oh, fra Fire and Flying-typen være tilgjengelig på raid.

Pokémon GO-fester 2019

Vi vil ha nytt Kostymet pokemon, Ice-type Pokémon aldri sett før i Pokémon GO, eksklusive undersøkelser av feltfelter, avatar-gjenstander med vintertema, og et bonusskred fra tirsdag 24. desember 2019 til onsdag 1. januar 2020.

Pokemon GO pikachu jul

Vi kan fange Pikachu, Raichu og Pichu med julehatter og Stantler iført vakre klokkerI tillegg vil vi ha spesielle opptredener av is-type Pokémon, Cryogonal vil vises med Glacial Bait Module, vi vil ha en ny eksklusiv feltforskning og mye mer.

Vi varmer opp med et spesielt vinterarrangement i løpet av helgen!

Den siste lørdagen i desember (og 2019) vil vi glede oss over a vinter spesiell begivenhet i løpet av helgen som vil vare åtte timer. Vi kan få Glaceon til at med det siktede angrepet Last Trick, kommer Regice tilbake til raid og mange flere overraskelser.