Pokémon GO for iPhone: Slik spiller du på iOS

Pokémon GO Den ankom for noen dager siden på App Store i New Zealand og Australia, og pre-lanseringen har vært en fullstendig suksess. Så mye at vi til og med har utviklet en tutorial for å laste ned Pokemon Go fra alle land.

Fra Pokémon GO er det imidlertid ingen type guider som forklarer hvordan man spiller det nye Nintendo-spillet for iPhone. Dette er grunnen til at vi på iPadizate har forberedt oss en guide med tips, triks og tips for Pokémon GO for iPhone.

grvbsgjpebhtwljaslun

Vi er ikke eksperter på spillet, langt fra det. Det vil si at vi fortsatt vil fortsette å “utvikle deg” med Pokémon GO, og oppdaterer innlegget med nye triks. Men mens vi fortsetter å fange Pokémon på vår iPhone, kan du hjelpe oss ved å legge tvil, tips og hemmeligheter fra kommentarfeltet nederst.

Når det er sagt, la oss komme i gang!

Utforskning

Etter å ha tilpasset karakteren din, kan du starte Pokémon-eventyret med din iPhone i den virkelige verden. Å utforske er en av de viktigste tingene, de gressrike områdene på kartet indikerer at en Pokémon kan være i nærheten, men på kartet kan du også finne treningssentre, Pokémon-butikker, etc.

pokemon go

Fang Pokémon

Så snart du støter på en Pokemon, vil du klikke på skapningen gå inn i fangstfasen av Pokemon Go for iPhone. Herfra vil Pokémon danse rundt på skjermen for å gjøre ting vanskelig for deg, du må prøve å skyve fingeren mot den når sirkelen blir mindre.

Nivå opp

Både Trainer og Pokémon kan nivåere opp i Pokémon GO for iPhone. For å planlegge skapningene dine må du gi dem gjenstander du vil tjene ved å fange Pokémon og utvikle seg.

Treningssentre

Som vi nevnte, finner du treningssentre over hele kartet, men de vil være lokalisert i ganske avsidesliggende områder i nabolaget ditt. I tillegg kan det være andre spillere i området som er villige til å beskytte tittelen sin mot andre rivaler.

Mer om iPadizate | Pokémon GO: Tips for nybegynnere

For å fortsette …

Som vi nevnte tidligere, vil vi fortsette å oppdatere guiden med nye triks, tips og tips for å hjelpe deg med å fange alle skapninger og bli en ekte Pokémon-mester med din iPhone. Er du i tvil? Pokémon GO-communityet av iPadizate vil hjelpe deg i kommentarene!