free estadisticas Saltar al contenido

Pokémon GO forsinker sin ankomst til resten av verden

abril 29, 2020

Som du ser i nesten alle sosiale nettverk du bruker, Pokémon GO har vært en suksess internasjonalt – til tross for at de bare ble lansert i bare tre land. Alle fansen til Pokémon, både den yngste og den mest veteran – seriøst, jeg har sett veldig voksne voksne være i en Pokeparada – har gjentatt dette spillet og har bestemt seg for å gå utenfor for å fange Pokémon.

men ikke alt er rosafarget, opplever brukere av denne appen tilkoblingsproblemer med spillservere. Det har blitt spekulert i om disse problemene ble forbudt, eller om serverne var mettede. Spillets offisielle Twitter-konto har lagt ut en tweet som tydeliggjør vår tvil.

Pokémon_GO_personaje "bredde =" 640 "høyde =" 1104 "klasse =" aligncenter størrelse-stor wp-image-189543 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2016/07/Pokémon_GO_personaje-640x1104.jpg 640w, https : //t.ipadizate.es/2016/07/Pokémon_GO_personaje-320x552.jpg 320w, https://t.ipadizate.es/2016/07/Pokémon_GO_personaje-243x420.jpg 243w, https://t.ipadizate.es /2016/07/Pokémon_GO_personaje-681x1175.jpg 681w, https://t.ipadizate.es/2016/07/Pokémon_GO_personaje.jpg 720w "størrelser =" (maks. Bredde: 640px) 100vw, 640px "/></p>
<p>Det kan interessere deg | Pokemon Go for iPhone: Tips for nybegynnere</p>
<h2>Hva med Pokémon GO?</h2>
<blockquote class=

På grunn av det utrolige antallet #PokemonGO-nedlastinger, kan noen trenere oppleve registreringsproblemer. Ikke bekymre deg, teamet vårt er inne på det!

– Pokémon GO (@PokemonGoApp) 7. juli 2016

Hvordan kan du lese i disse tweets fra den offisielle kontoen, serverne utvikler en serie problemer på grunn av det høye antallet brukere de har. Dette sammen med problemer på selve serverne fører til en forsinkelse i lanseringen av appen i andre land.

Utviklerne forventet ikke at Pokémon GO ville være så populær

Det var ikke forventet at dette spillet ville være så populært og så raskt overgå forventningene til utviklerne selv, når de når kollaps servere med logger av nye brukere.

Spillerne har eksperimentert problemer med serverforbindelsen, først var de korte og kom raskt tilbake til det normale. For et par dager siden ble det imidlertid mange brukere som ikke klarte å ta morgengangsturen.

Pokémon GO

Du kan spille selv om det ikke er lansert i Spania

Som vi allerede har forklart på iPadizate, kan du spille dette spillet på din iPhone fra Spania etter en rekke trinn.

Installer Pokémon GO | Slik installerer du Pokémon GO på iPhone og iPad fra alle land

Pokemon go

Forbud! Forbud!

Hvor? Der! Jo, tilsynelatende er de det utestenge spillere ulovlig av spillet. De anser imidlertid ikke som ulovlige de som laster ned den alternativt, siden den ikke er tilgjengelig i landet deres. De forbyr de som bruker Fake GPS, så du vet ikke la deg friste til å bruke denne metoden for å spille dette fantastiske spillet.