Pokémon GO fylles opp med nyheter for Pokémon Day 2020

Pokémon-dagen 2020

Til tross for kritikken den mottok den gang, har Pokémon GO klart å opprettholde et stort fellesskap av spillere som venter på dets faste nyheter. Og uten å inngå debatter om hvorvidt disse følgere rett og slett skyldes merkevaren det viser eller ikke, er sannheten at innsatsen som Niantic har lagt ned i spillet ikke er liten. Og med en ny generasjon Pokémon rett ut av ovnen, har sjansene for å forbedre Pokémon GO bare økt.

På kort tid vil Pokémon GO tiltrekke mange flere mennesker til samfunnet takket være sammenkoblingen med den nye Pokémon Home-tjenesten, som lar oss ta skapningene våre til andre spill. For dette må du imidlertid ha en samling som virkelig er verdt det, og hvilken bedre tid til å oppnå den enn Pokémon Day, som de deler fra Andro4All. For å feire franchise-jubileet forbereder Niantic flere overraskelser som begynner å ankomme fra 25. februar.

Fra den dagen og frem til 2. mars vil Pokémon GO-spillere ha muligheten til det bli festlig Pokémon, som den klassiske Pikachu med festhat. Selv som en del av arrangementet, kan vi få muligheten til å fange noen legendariske, inkludert Mewtwo. Denne kraftige skapningen vil vende tilbake til verdenen til Pokémon GO i sin beste skjønnhet, spesifikt rustning, som en del av premieren på filmen Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution på Netflix.

Det kan interessere deg | GO Fighting League har startet i Pokémon GO

For øyeblikket virker det som Niantic reserverer fortsatt noen ting som vil bli vist i løpet av de kommende dagene gjennom spillets sosiale nettverk. Og med total sikkerhet, sammen med lanseringen av Pokémon Home-tjenesten, vil de tjene til å gi et stort løft til spillet i løpet av de første dagene av året.