Pokémon GO, Harry Potter og nå … Oliver og Benji: Tsubasa + er det nye RA-spillet som kommer til din iPhone

Augmented reality-spill for mobile enheter virker være moteriktig og etter suksessen med Pokémon GO, som nettopp fylte 3 år, Harry Potter: Wizards Unite and Minecraft har nå kunngjort et nytt spill med stilen basert på den legendariske serien Oliver og Benji eller som de kjenner det i Latin-Amerika, Champions.

Den berømte serien, opprinnelig kalt kaptein Tsubasa, er en av de mest huskede og som markerte barndommen til mange generasjoner av barn.

vi kan alle huske det med et augmented reality-spill i stil med Pokemon GO som kommer neste år til iOS- og Android-enheter.

Tubasa +, Oliver og Benjis Pokémon GO

Det nye spillet vil bli kalt Tsubasa +, og vi kan alle glede oss over hovedpersonene i serien takket være den utvidede virkeligheten.

Oliver Atom, Mark Lenders, Benji Price og Tom Baker, blant andre.

Tsubasa + har delt en første trailer der hovedpersonene viser sine ferdigheter med ballen i forskjellige byer som Barcelona, ​​Paris, Hamburg og Torino.

For øyeblikket er ikke mange detaljer kjent om hva spillet vil være nøyaktig og dets spillmodus, selv om vi har noen taster:

  • I stadioner som ligger på gaten foran huset ditt, kan du være en partner ikke bare med TSUBASA, BENJI og MARK, men også med dagens stjerner og legender fra fotballverdenen.
  • Du kan slå seg sammen med venners superhelter og styrke teamet ditt, kan du også konkurrere med TSUBASA + brukere fra hele verden.
  • Stikk innom stadion og få venn av helter For å lage det beste teamet i verden, vis teknikkene dine på den beste scenen.

For øyeblikket vi har ingen offisiell lanseringsdato for Tubasa +, Oliver og Benjis nye mobile augmented reality-spill har bare bekreftet at det vil være tilgjengelig for nedlasting på både Android og iOS-enheter neste år.

Tabla de contenidos