contadores Saltar al contenido

Pokémon GO: hva er Pokémon-dagen, når feires den og hva må du vite om den?

pokemon

Visste du at Nintendo feirer en spesiell Pokémon-dag? Selskapet forbereder et arrangement fullt av overraskelser for fans av videospillene sine, og i dag skal vi fortelle deg alt du trenger å vite.

I løpet av Pokémon-dagen har Pokémon GO-spillere sjansen til å glede seg over spennende nye funksjoner, belønninger og spesielle funksjoner.

Les videre for å vite alt relatert til Pokémon Day og hvordan du kan dra nytte av den i Pokémon GO for iPhone.

pokemon

Det kan interessere deg | GO Fighting League har startet i Pokémon GO

Når feires Pokémon-dagen?

Nintendo feirer Pokémon Day hvert år videre 27. februar For det er dagen da de første Pokémon-videospillene ble sluppet i Japan i 1996. I minnesdagen feirer de en veldig spesiell dag der alle Pokémon-spillere og fans blir invitert til å glede seg over alle slags overraskelser.

Feiringen av spesielle arrangementer av Pokémon-dagen vil finne sted fra 25. februar 2020 til 2. mars 2020.

I tillegg planlegger Nintendo å gi ut filmen Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution på Netflix samme dag, 27. februar. Av denne grunn vil Mewtwo Battleship gjøre sitt opptreden i Pokémon GO igjen, akkompagnert av Pokémon Clones fra filmen.

Hvilke overraskelser er det i spesiell begivenhet Pokémon Day?

  • Pokemon festdrakter: Pikachu og Eevee vil bruke festhatter når de dukker opp i villmarksområder. Bulbasaur, Charmander og Squirtle vil ha et festlig utseende, og det er en mulighet for at du også finner dem i Skinnende aspekt.

  • Battleship Mewtwo: Mewtwo Battleship vil returnere til Pokémon GO på femstjerners raid, sammen med det spesielle Charged Attack Psystrike-angrepet.

  • Pokémon Clone: Noen Pokémon Clones vil ankomme for å bli med på festen, inkludert Venusaur, Charizard og Blastoise, som vil vises i firstjerners raid. Legger til muligheten for at du kan fange Pikachu-klonen.

I tillegg vil Pokémon Trainers ha muligheten til å gjennomføre to spesielle børser per dag. Kos deg med den største Pokémon-festen!