Pokémon GO kunngjør live-begivenheter og en stemme for å velge Community Day Pokémon

Pokemon GO-fellesskap

Pokémon Go avsluttet 2019 med overraskende tall og begynte 2020 med viktige nyheter for spillere, som f.eks evolusjon ved utveksling og ankomsten av flere Pokémon fra Teselia. Nå er det bare kunngjort noen nyheter som trenere over hele verden helt sikkert vil like.

Pokémon GO har avslørt at vi i år vil ha opp til 4 live-arrangementer på forskjellige kontinenter, og, med oppmerksomhet på det store fellesskapet av spillere, har besluttet å åpne en populær stemme for å velge neste Community Day Pokémon.

Forbedringer og viktige nyheter i Pokemon GO

Pokémon GO har kunngjort de første begivenhetene i 2020, men de har sørget for at flere arrangementer vil komme mange flere steder gjennom året. På grunn av hver av disse hendelsene, vil forskjellige Pokémon vises over hele verden relatert til hvert arrangement. Disse er de første 4 hendelsene som er kunngjort:

  • Taiwan Lantern Festival i Taichung City.
  • Safarisone i St. Louis, Missouri, USA.
  • Safari-området i Liverpool, Storbritannia.
  • Safari Zone i Philadelphia, Pennsylvania, USA

liveevents

Community Day har blitt en hjørnestein i spillet, noe som gjør Pokémon GO til en unik opplevelse. Av den grunn, og for Community Day for å hedre navnet sitt enda mer, De skal la trenere over hele verden stemme for det de vil at den neste kjente Community Day Pokemon skal være!. Slik kan du stemme for å velge Community Day Pokémon:

  • Kunngjøring av kandidatene for Community Day, både Pokémon, så vel som deres eksklusive angrep og feltundersøkelsesoppgaver som du må fullføre for å stemme på dem.
  • Stemmedag: Avstemmingen vil finne sted lørdag 1. februar 2020, fra 00:00 til 23:59 lokal tid. Stemmene blir talt over det totale antall feltforskningsoppgaver som er gjennomført over hele verden innenfor den tildelte tidsrammen.
  • Vinner kunngjøring: Mandag 3. februar 2020, to dager etter stemmeavslutning, kunngjør vi hvilken Pokémon som blir vist på Community Community Day i februar.
  • Februar samfunnsdag: Community Day med den omtalte vinnende Pokémon blir feiret lørdag 22. februar 2020.

I tillegg har Pokémon som vil delta i denne avstemningen allerede blitt kunngjort, og at du kan stemme gjennom spillet, de valgte har vært: Vulpix, Machop, Rhyhorn og Dratini. Du har all informasjonen på nettstedet Pokémon GO.