Pokémon GO Landing på iOS i juli

I mars i fjor viste vi deg på iPadizate en serie bilder og detaljer om Pokémon Go, det neste spillet i sagaen for mobile enheter.

Nå, nå har det blitt kjent Pokémon Go lander på iOS neste juli.

Benytter seg av E3 i Los Angeles, Nintendo har akkurat kunngjort ankomst til Pokémon GO for mobile enheter.

Dette er en av de mest etterlengtede titlene av brukere de siste månedene, og vil endelig være tilgjengelig i App Store i slutten av neste måned.

pokemon-go-ios-2

Pokémon GO-spillet, for de som ikke vet det, Det er basert på augmented reality, så for å spille vil det være nødvendig å utforske virkelige miljøer i byen din for å fange de forskjellige Pokémon og trene dem.

Her forteller vi deg mer informasjon om Pokemon GO.

Få alle med i Pokémon GO!

Som vi tidligere har sagt, vil spillet være tilgjengelig om bare noen uker for iPhone, og gjennom smarttelefonen må du bruke en Poké Ball for å fange en Pokémon.

På den andre siden, i spillet finner du “PokéStops” hvor du kan få Poké Balls, Pokémon egg og annet tilbehør.

Disse stoppene ligger på steder som offentlige kunstinstallasjoner, historiske markører og monumenter.

Pokémon GO-spillere De vil være i stand til å levelere opp trenerne sine gjennom fangsten av Pokémon, og det vil være treningssentre lokalisert over hele verden, hvor slagene vil finne sted.

På den annen side har Nintendo utnyttet E3 til å kunngjøre Pokémon GO Plus, et ekstrautstyr som vil varsle brukeren om utseendet til en vill Pokémon gjennom vibrasjoner og dens LED-er.

Tilbehøret vil være tilgjengelig i USA i slutten av juli for $ 34.99, en pris som kan være noe overdreven med tanke på hvilken type tilbehør det er.

Til slutt, si det Nedlastingen av Pokémon GO vil være helt gratis, selv om den vil ha integrerte kjøp for å få gjenstander og få fart på spillet.

Selv om du vil at du ikke trenger å gjøre disse kjøpene, siden disse objektene også kan fås ved å spille, selv om det koster deg litt mer tid.

Tabla de contenidos