Pokémon GO: Liste over gjenstander og samleobjekter

Hvis du henger rundt i byen din og spiller Pokémon Go på jakt etter nyttige ting og gjenstanderDu bør se godt på denne guiden.

Hver gang du planlegger deg, vil Pokemon Go for iPhone belønne deg med en god del samleobjekter og gjenstander, og de blir bedre.

Pokemon Go-vareliste

Du kan også låse opp elementer med Pokecururrency, vi vil fortelle deg dette og andre tips om de låsbare elementene fra Pokémon Go i denne komplette guiden.

Bli en Pokémon-mester!

Pokémon GO-varer

Pokeballs: Pokeballs er objektene du bruker for å jakte på ville Pokémon, jo mer du fanger, jo flere nivåer vil du klatre, og jo mer Pokémon vil du kunne utvikle deg. Pokeballs finnes i Poke Stalls og i Pokémon Stores.

Superballs: Den neste kategorien Pokeballs, Superballs tilbyr et bedre utvalg av Pokémon-jakt, så hvis du står overfor en sjelden, eller veldig sterk Pokémon, bruk en av disse Superballs.

Ultraballs: Ultraballs er enda bedre enn Superballs, og kan også finnes i Pokémon Stores, så lenge du har klart å låse dem opp.

Masterballs: Masterball, også kjent som “fighter-Mewtwos” som de regner med AndroidCentral, er den mest effektive Pokeball av alle, de er tilgjengelige i Pokémon Go-betaen, men de har ennå ikke dukket opp i den endelige versjonen. De har en garantert jaktrekkevidde, men du får bare en, så bruk den med forsiktighet.

Røkelse: En aromatisk gjenstand som tiltrekker Pokémon til ditt område i 30 minutter. Røkelse kan kjøpes i butikken og i Poke Stops, selv om den også mottas som en belønning når du planlegger. I tillegg vil røkelse også hjelpe andre spillere i nærheten.

Frambu bær: Hvis du mater en Pokémon med bringebærbær i Pokémon GO for iPhone, vil det være mye lettere å fange. De finnes i Pokeparadas som starter på nivå 8.

inkubator: Egginkubatoren tjener til å holde Pokémon-eggene du er i god stand, de er i butikkene til tre bruksområder, og hvis du bruker mer Pokemon, til uendelig bruk.

Potion, Overpointing og Hyperpointing: Potions vil tillate deg å helbrede din Pokemon helse, en Basic Potion helbreder 20 HP, mens en Super Potion helbreder 50 HP, og en Hyper Potion 200 HP. Du vil kunne finne dem ved å utjevne og på PokeStops.

Max Revivir: Dette elementet vil hjelpe deg å gjenopplive Pokémon og gjenopprette hele livet.

Ryggsekk: Med ryggsekken kan du lagre alle Pokémon-varene. Først vil du kunne lagre 350 varer, og hvis du oppgraderer den i butikken, vil den øke kapasiteten opp til 50 varer til hver gang.

Lucky Eggs: Disse typer egg inneholder ikke Pokémon, men de vil gi deg gjenstander. De vil også tillate deg å doble opplevelsen i 30 minutter, så bruk dem med hodet.

Pokemon Go-vareliste

Pokémon GO-guide for iOS og Android på video