Pokémon GO mottar en oppdatering med forskjellige forbedringer

Pokémon GO-bommen blir så stor at hver oppdatering, uansett hvor liten den blir tatt imot med åpne armer. I løpet av de tre siste dagene har søknaden mottatt to oppdateringer, en forrige lørdag for å introdusere forskjellige forbedringer, og en annen mindreårig i dag.

Pokémon GO er nå versjon 1.1.1 og i de to siste oppdateringene har Niantic fjernet noen funksjoner som ikke fungerte som de skal. Også, har benyttet anledningen til å legge til noen forbedringer og små endringer, gradvis polere applikasjonen for å gjøre det bedre og bedre.

pokemon-go-update-3

Neste vi forteller deg hva de er alle endringene som har skjedd i Pokémon GO i disse siste oppdateringene. La oss gå dit!

Det kan interessere deg | Hvor mye batteri og data bruker Pokémon GO?

Pokémon-plassering, tilpassing av avatar og mye mer

En av de viktigste endringene er den nye versjonen av Pokémon GO eliminering av nærhetsmerker på radaren. Denne funksjonen ble brukt til å indikere nærheten til en pokémon, selv om sannheten er at den aldri har gått ordentlig, så nå kan du vite hva pokémonene er i nærheten av deg, men ikke hvor mye.

pokemon-go-update-4

På den annen side har Pokémon GO også gjennomgått en viss endring i grensesnittet, for eksempel inkludering av en ny knapp der du har mer å gi muligheten til å bokmerke eller overføre en pokémon. I tillegg er tilpasningsalternativer for avatar lagt til, så det er nå mulig å endre fargen på klærne, fargen på håret og øynene til karakteren.

Også denne Pokémon GO-oppdateringen løser også problemet som fikk spillet til å krasje når du prøvde å aktivere batterisparingssystemet. Dette systemet aktiveres fra spillinnstillingene, og når du plasserer telefonen med forsiden ned, blir skjermen mørkere for å konsumere mindre.

pokemon-go-update-2

Det skal også bemerkes at Niantic har lagt til nye sikkerhetsrådgivere som vises hver gang spillet kjøres.. Dermed blir brukeren advart om å være forsiktig eller å ikke leke mens han kjører, blant annet.

Selv om Pokémon GO har fremdeles mange ting å polere og forbedre, så vel som mange nye funksjoner som vil gjøre spillet så mye bedre. Dermed forventes det at fremtidige oppdateringer vil omfatte for eksempel muligheten til å utveksle pokemon med andre spillere eller muligheten for å legge til venner, blant annet.