Pokémon GO, nedoverbakke og uten bremser: Faller på listene til App Store

For litt over et år siden dukket kunngjøringen av et helt nytt spill opp, brakt av The Pokémon Company og av en gammel bekjent i en verden av augmented reality-spill, Niantic Labs. I midten av dette året var vi endelig vitne til lansering av et slikt nyskapende forslag, og responsen var overveldende. Var.

Verden som Nintendo presenterte for oss i den første presentasjonsvideoen var den av et helt annet spill enn det vi fikk i år, og vi fant ut av det helt på lanseringen. Det var for pent til å være sant, dessverre for det lille spillerhjertet vårt.

Pokémon GO synker i nedlastningstabellen

pokemon-ikke-tilgjengelig-pokemon-go-9

Litt etter litt har vi sett hvordan suksess har blitt en fiasko, i det minste når det gjelder å beholde spillere. Og er at til tross for at millioner av brukere ble betatt av Pokémon-universet, klarte ikke Niantic å beholde det store flertallet av disse spillerne. Spillmekanikken ble stadig mer kjedelig og ensformig.

Og nå ser vi konsekvensene de forårsaker. Spillet har falt håpløst på App Store sin hitliste, fremhever en veldig mørk fremtid for spillet til den vellykkede serien med fantastiske skapninger. Ingenting ser ut til å være i stand til å redde ham lenger, ikke engang lanseringen av appen hans for Apple Watch.

Niantic, og spesielt Nintendo, bør lære av dette.

Det er tydelig at på dette tidspunktet er det eneste som er igjen til selskapene som er ansvarlige for utviklingen av Pokémon GO lære av feilene de har gjort. Jeg snakker spesielt om Nintendo, som ser ut til å trekke en lignende strategi med andre franchisetakere. Å kaste et dårlig spill og dra nytte av merkevaren din for å gjøre det til en suksess, vil ikke alltid fungere.

Så mye som jeg setter pris på begge selskapene, håper jeg inderlig at de vil være i stand til å erkjenne at de ikke har gjort det bra, spesielt når det gjelder å styre forventningene til brukerne. For din skyld, og for bransjen.

Og du, har du fortsatt håp i Pokémon GO?

Tabla de contenidos