Pokémon GO-oppdatering til versjon 1.3.1 og disse er nyhetene

Gutta på Niantic har tatt Pokémon GO-oppgraderingen veldig alvorlig, juvelen hans i kronen. For bare noen dager siden ankom det mest populære spillet for øyeblikket i Mexico, Argentina og Brasil, hvor det allerede er mulig å jakte på Pokémon, og nå har de nettopp gitt ut en ny oppdatering for å inkludere en rekke forbedringer.

Litt etter litt forbedrer de spillet og inkluderer nye funksjoner gjøre det enda mer interessant for brukere. Pokémon GO har kommet til stampe, men det er fremdeles mange områder der det må forbedres.

Pokémon GO

Selvfølgelig, å se rytmen til oppdateringer som tar i Niantic det er veldig sannsynlig at om noen få flere Pokémon GO vil være 100%. Nedenfor forteller vi deg hva som er nytt i den nye versjonen 1.3.1 som allerede er tilgjengelig i App Store for nedlasting.

Forbedringer ved lansering av pokéballs, pokémon radar og mer

Pokémon GO er oppdatert og har med seg en ganske interessant liste over nye funksjoner. Blant dem er det en som advarer trenere om ikke å spille når de går i en viss hastighet, det er mer å oppdage at det går mer enn “x” hastighet vil starte en advarsel for å bekrefte at du ikke er sjåføren av kjøretøyet.

På den annen side har Pokémon GO også forbedringer når du fanger pokémon. Hvis du tar en lansering med en buet ball, vil du ha en ekstra 10px hvis du fanger pokémon, men å slå slik var ganske komplisert, herrene så langt.

Pokémon GO

Pokéballs nøyaktighet på buede plasser er forbedret. I tillegg har de benyttet seg av oppdateringen for å løse en bug som ikke teller den ekstra opplevelsen når du lagde et skudd “Bra”, “Flott” eller “Utmerket”.

Hvis du husker, i forrige oppdatering for Pokémon GO for iOS, ble energisparingsmodus fjernet. Men ikke bekymre deg, siden som vi forestilte oss denne funksjonen er tilbake i den nye versjonen 1.3.1 av spillet.

Pokémon GO

På den annen side må det sies at Niantic vil tillate brukere å endre kallenavnet i spillet, men bare en gang. Så tenk nøye gjennom det nye navnet du vil legge på, for du vil bare ha en sjanse.

Endelig har Pokémon GO gjennomgått endringer i radaren til den “nærliggende pokémon”. I forrige oppdatering fjernet de sporene, og nå har de bestemt seg for å legge til to funksjoner: i nærheten og sukker. I den første vil pokemon vises på et sirkulært bilde som tilsvarer en pokeparada, noe som betyr at den ligger nær det stedet, mens den andre funksjonen viser pokemon foran en bunke med gress og de advarer treneren om at den er i nærheten av deg.

Spillet har bare vært mellom oss i en måned og til tross for at de har fått flere oppdateringer har fortsatt en og annen feil. Litt etter litt polerer imidlertid guttene fra Niantic detaljer og får Pokémon GO til å bli bedre og bedre.