Pokémon GO Plus, videoinntrykk av det offisielle tilbehøret

Uten tvil, Pokémon GO Det er applikasjonen som har hatt hovedrollen i sommer. Med lanseringen og boom Opprinnelig som forårsaket verdensomspennende brakk registreringer av nedlastinger i både iOS- og Android-butikkene. Siden den gang er den oppdatert for å inkorporere nye funksjoner, for eksempel Pokémon Companion, selv om jeg personlig mener at den store nedgangen den har opplevd skyldes at de ikke har oppdatert med mange flere nyheter som brukere hevdet.

Til tross for at Pokémon GO-feberen har passert, er det ubestridelig at denne utvidede realitytittelen utviklet av Niantic og med sjarmen fra den berømte pocketmonstersagaen Nintendo – som allerede har 20 fjærer – har markert en milepæl i historien til mobilapplikasjoner. Hvem som ikke har prøvd det, har i det minste hørt om denne suksessen. Og det er noe veldig vanskelig å oppnå.

Den siste som ankom har vært det offisielle tilbehøret, armbåndet Pokémon GO Plus, som tilbyr en annen måte å spille på. Takket være kollegene til Urban Tecno kan vi se det i aksjon.

Pokémon GO Plus, dette er det offisielle armbåndet i spillet

Som det er åpenbart, er det et tilbehør som ikke går upåaktet hen. Så for å bruke dette armbåndet, må du først legge igjen enhver form for forlegenhet og være villig til å bruke Pokeball på håndleddet. Den er helt laget av plast, så viser det seg veldig lett, men Nintendo har kanskje gått litt over størrelsen.

Stroppen har en behagelig og veldig enkel passform, men vi kan også fjerne den for å plassere Pokéball til klippemodus. Selv om det kan sies at der det er mest nyttig, er på håndleddet, fordi det er designet for at vi kan bruke der. Oppgaven til dette tilbehøret er at vi kan fange Pokémon uten å måtte ta ut iPhone, noe som antar en endring i opplevelsen.

Pokemon GO Plus armbånd 1

Det første er Bruk Pokémon GO Plus sammen med enheten din, en prosess som er veldig rask og enkel, uten komplikasjoner. For dette må du åpne spillet og legge inn “justeringer” Nederst ser vi seksjonen “Tilgjengelige enheter“, Bare klikk på” Pokémon GO Plus “og derfra vil symbolet på dette tilbehøret vises på kartet.

Han funksjon Pokémon GO Plus er veldig enkel fordi den bare består av LED-lys i sentrum av Pokéball og vibrasjoner. Når en vill Pokémon dukker opp, er armbåndet vibrerer og LED lyser grønt hvis det er en skapning vi allerede har fanget. Hvis lyset er gult i stedet for å være grønt, betyr det at vi har funnet en Pokémon som vi ikke har registrert i Pokédex.

Til fangst bare trykk på knappen som skal simulere lanseringen av Pokéball. På det tidspunktet vil armbåndet vibrere, og LED-en lyser hvitt. Hvis fangsten er vellykket, vil lyset endre seg og vise et mønster med alle fargene. Hvis Pokémon tvert imot har sluppet unna, vil vi se den røde lysdioden. Alt veldig lett å forstå, men sannheten er at Pokémon GO Plus har flere ulemper.

Det kan interessere deg | TEGNING: Vinn en Pokémon GO Plus fra Urban Tecno

På den ene siden finner vi det mest åpenbare, ikke å vite hvilken skapning vi har fanget. For å finne ut av det er det ikke noe annet valg enn å ta ut iPhonen og konsultere den i spillet. På den annen side er det spørsmålet om nivået vi har som trener. Logisk sett kan vi i de fleste tilfeller ikke fange en Pokémon første gang, og vi trenger å kaste mer Pokéball for å få det. I dette aspektet armbåndet mister verktøyet for avanserte brukere, Hvorfor tillater ikke å starte Superball eller Ultraball, og selvfølgelig skal vi glemme bærene.

Pokemon GO Plus armbånd 2

Men Pokémon GO Plus er nyttig for alle trenere uansett nivå i emnet plukke opp gjenstander. Når vi nærmer oss en PokéStop, vil armbånd vibrerer og LED lyser I farge blå. Når du trykker på knappen, vil vi se at lysene endres og viser alle fargene, og vi vil merke en vibrasjon for hvert oppnådde objekt. I tilfelle at vi har flyttet for langt fra Poképarada eller vi har en full ryggsekk, vil vi se at LED-en lyser i rødt.

Nok et høydepunkt av Pokémon GO Plus er at den registrerer avstanden vi reiser. Så vi kan dra nytte av det vi gjør for inkubasjon av Pokémon Egg, i tillegg til å tillate godteri samling takket være Pokémon Companion som vi har tildelt. Disse aspektene er veldig nyttige og forbedrer spillopplevelsen, for for å komme videre trenger vi ikke å gå nedover gaten med iPhone i hånden.

Armbåndet gir trenere muligheten for spill mer intenst uten at terminalbatteriet tappes raskt. Og hvorfor benekte det, det er en god måte å spille uten å måtte skjule det ved å late som jeg chatter eller ser på noe på iPhone som ikke er Pokémon.

Pokemon GO Plus iPhone av erika

Når det gjelder om det er verdt det Anskaff Pokémon GO Plus – prisen er 39 euro – Jeg tror det kommer an på mye av hvilken rytme i spillet vi har. Det viktige er at vi tar hensyn til poengene jeg har nevnt for å vite på forhånd hva det vil være nyttig for oss.

Se på | Pokémon GO, eksklusivt for Apple Watch Series 2

Vi må også sjekke om telefonen vår er kompatibel: fra iPhone 5 med en versjon lik eller større enn iOS 8. Uansett, takket være denne komplette videoanalysen har du muligheten til å oppdage Pokémon GO Plus før du starter for å kjøpe den. Synes du det er et veldig nyttig tilbehør?