contadores Saltar al contenido

Pokémon Home er nå tilgjengelig på iOS og Android

pokemon

Nintendo har lansert sin nye skytjeneste, en applikasjon som heter Pokemon hjem som lar spillerne administrere, lagre og overføre Pokémon-skapningene deres mellom forskjellige enheter og spill.

Pokémon Home er tilgjengelig fra og med i dag på Nintendo Switch, iPhone, iPad og Android smarttelefoner. Du kan laste ned appen gratis herfra:

Hvis du vil laste ned Android-versjonen av Pokémon Home, kan du kjøpe den herfra.

Applikasjonen er gratis, men den tilbyr integrerte kjøp i appen. Et månedlig abonnement på Pokémon Home skytjenester koster € 3,49mens et 3-måneders abonnement koster € 5,49 og et årlig abonnement koster € 17,99.

Det kan interessere deg | Pokémon GO: hva er Pokémon-dagen, når feires den og hva må du vite om den?

Slik fungerer Pokémon Home

For øyeblikket er Pokémon Home-skytjenester på Nintendo Switch kompatible med Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee !. Den mobile versjonen av appen kobles til Pokémon Bank of Nintendo 3DS. Endelig vil det japanske selskapet snart inkludere støtte for Pokémon GO.

Dette betyr at spillerne vil ha muligheten til å sende og motta Pokémon-skapninger blant alle de nevnte spill.

Operasjonen av applikasjonen er veldig enkel. Først må du gjøre det overfør og lagre alle dine Pokémon i Pokémon Home for deretter å sende dem til hvilket som helst spill du ønsker. Husk selvfølgelig at det for øyeblikket ikke er kompatibelt med Pokémon GO ennå, men det vil være veldig snart.

Menyene i applikasjonens brukergrensesnitt er vakkert designet og enkle å bruke. Du kan dra Pokémon fra den ene siden til den andre for å overføre dem mellom forskjellige enheter og / eller spill.