Pokémon Quest kommer til iPhone neste uke

For snart en måned siden fikk vi vite at et nytt Pokémon-spill kom til iPhone. Vi vet ikke om det vil oppnå den enestående suksessen med Pokémon GO, men sikkert er det plassert i høye nedlastingsposisjoner i App Store.

Da Pokémon Company kunngjorde denne nye leveransen, visste vi ikke nøyaktig avreisedatoen, ganske enkelt at det skulle være i slutten av denne måneden i juni. Men datoen er allerede offisiell og neste uke kan vi glede oss over de nye Pokémon-eventyrene på vår iPhone eller iPad.

Det kan interessere deg | Denne Pokémon GO-finjusteringen når de ringer deg er den beste grunnen til å jailbreake iPhone

Pokémon Quest skal treffe App Store 28. juni

Den eneste plattformen som Pokémon Quest var tilgjengelig på var Nintendo Switch. Men det endres 28. juni når det nye spillet er tilgjengelig for nedlasting i App Store. Android-brukere kunne også glede seg over spillet samme dag.

Spillet vises allerede i App Store og kan bestilles. Vi har også en beskrivelse av hvordan det nye Pokémon-spillet vil se ut med en veldig særegen form.

En fartsfylt RPG der Pokémon er kubikkform!

Pokémon Quest inkluderer 151 førstegenerasjons Kanto Pokémon. Disse har en ny kubikkform som gir dem et veldig annet utseende. OSS vi vil kontrollere dem til å turnere på en øy på jakt etter eventyr og forskjellige skatter.

Slag vil også være viktige i Pokémon Quest, i det eventyret vi må kjempe mot andre Pokémon og smi allianser for å ha et team så sterkt som mulig. Spillet kan lastes ned gratis, selv om det vil bruke det populære gratis-til-spill-systemet. Det vil si at ved å betale vil vi få forbedringer for å fullføre eventyret raskere.

Dette er et nytt Pokémon-forsøk på å erobre iPhonen vår som viser at smarttelefonspill kan være fremtiden. Den nåværende kraften gjør at de erstatter bærbare konsoller. Og spill som Pokémon Quest beviser det.

Skal du laste ned den nye Pokémon Quest?