Pokémon Unite er det nye spillet i franchisen som kommer til din iPhone

Pokémon Unite

Pokémon-franchisen utvider seg og har kunngjort et nytt samarbeidsvillig videospill i stilen til MOBA (online kamparena-multiplayer) og det det ser ut til å være et løfte om sjangeren.

Pokémon Unite

Bare en uke etter lansering av to nye spill, har Pokémon Company offisielt kunngjort et nytt avdrag for spillere som alltid er klar over alle nyhetene.

Selskapet har jobbet i samarbeid med TiMi Studio kjent for å utvikle spill som Honor of Kings, Call of Duty: Mobile som nettopp har sluppet sesong og andre å ta med Pokémon Unite, et online multiplayer-kampspill.

Den vil være tilgjengelig for iOS, Android og Nintendo Switch, den vil være gratis med kjøp i appen og det beste er at vil tillate krysspilling mellom plattformer, noe som betyr at spillere fra alle enheter vil kunne spille synkronisert.

Pokémon i kampspillarenaen for flere spillere

Dette nye avdraget ligner veldig på League of LegendsDet har dynamisk spill med to lag på fem personer som kjemper mot hverandre for å erobre deres side av kartet med sanntidskamp.

Spillerne vil kunne velge mellom forskjellige Pokémon som vi finner blant klassikere som Pikachu, Charmander eller Squirtle, til og med andre eksemplarer som Snorlax, Lucario eller Machamp.

I løpet av spillet Wild Pokémon kan jaktes å få flere poeng og beseire fienden. I tillegg, med spillerens erfaring, vil de også øke og forbedre ferdighetene til Pokémon slik at de lærer nye bevegelser og til og med greie å utvikle seg, og tilbyr mer fordel og kraft til spilleren.

Pokémon MOBA

Pokémon-ferdighetene kan være kvalifiserte og vil nivåe opp når de ikke er låst opp spesielle og eksklusive trekk fra hver Pokémon Kalt “Unite”, klar til å bli brukt til rett tid som fører til seier.

Taktikken vil avhenge av hvert lag og selvfølgelig for hvert medlem, og tar hensyn til fordelene med karakterene deres, deres evner og bevegelsene de kan gjøre for å angripe eller overraske motstanderen.

For øyeblikket er det ingen utgivelsesdato ennå, men det forventes flere nyheter de kommende ukene.

Tabla de contenidos