contadores Saltar al contenido

Polaroid Swing-oppdateringer for å oppdatere levende bilder

Med så mange applikasjoner i App Store er det stadig vanskeligere å innovere, men Polaroid-gutta ser ut til å ha lyktes. De lanserte nylig Polaroid Swing, en ny app for å ta bilder mens du er på farten som nettopp har fått en oppdatering for å gi en vri på de kjente Apple Live Photos.

Fotograferingsapplikasjoner er veldig fasjonable blant brukere av mobile enheter, og det er det smarttelefonen har blitt for mange sitt kompakte fotokamera som tar overalt. Derfor er det ikke overraskende at dette nye Polaroid-forslaget vil ha et godt antall tilhengere.

polaroid-swing-ios-3

Live Photos kom til livene våre gjennom iPhone 6s og 6s Plus, fotografier som tar noen sekunder for å gi liv til skuddet. Nå, med Polaroid Swing går denne typen fotografering et skritt videre, som du kan se nedenfor.

Gi bilder bevegelse med Polaroid Swing

Polaroid Swing er en ny applikasjon som er ny i App Store for å ta bilder mens du er på farten. For dette, når du tar et fotografi gjennom applikasjonen, dette Ta totalt 60 bilder på bare ett sekund!

Når bildet er tatt, kan du gi det liv på en veldig enkel måte, du må bare vippe telefonen til høyre for å se hvordan det går eller til venstre for å gå tilbake. Så enkelt som det! På den annen side har Polaroid Swing et alternativ å ta 3D-selvbilder, bare roter telefonen rundt deg for å få den.

polaroid-swing-ios-2

Hvordan kan det være ellers Polaroid Swing den har en serie filtre for å gi et annet preg på bevegelige bilder. Til slutt, si at det også fungerer som et sosialt nettverk, siden det lar deg dele bildene dine som er tatt med applikasjonen og oppdage andre som er opprettet av andre brukere.

Last ned Polaroid Swing på iPhone

Den nye Polaroid Swing fotograferingsappen er tilgjengelig i App Store helt gratis. For å kunne glede deg over det, må du selvfølgelig ha iOS 9 eller en senere versjon av systemet.

Polaroid Swing er kompatibel med iPhone, iPod Touch og iPad, selv om det ikke er optimalisert for nettbrettet. Lag bilder uten bevegelse!

Spor | TheNextWeb