Twitter experimentó problemas ayer

Politikere og kjendiser kjøper tusenvis av følgere på Twitter

Hver dag ser vi at kjendiser har tusenvis av følgere på Twitter og vi er overrasket over tallene. Men har de virkelig fått så mange følgere? Virkeligheten er ganske annerledes: kjøp følgere. Og politikerne også.

Som vi har fått vite, kan noen katalanske politikere skryte av følgere på Twitter, men at du har kjøpt dem. Spesifikk, 3 personligheter fra Catalonia har overgått konkurransekampene takket være kjøpet av følgere.

Bilde - Politikere og kjendiser kjøper tusenvis av følgere på Twitter

BBVA League full av kjøpte følgere

Også ifølge nettstedet Comprasocialmedia.com 3 viktig Liga BBVA-spillere har kjøpt følgere. Også to av dem fra Real Madrid. Lagene kjøper også følgere og inkluderer reproduksjoner av videoene sine på YouTube for å tiltrekke seg partnere.

Journalister, musikere, politikere …

Journalister slipper heller ikke unna. I listen over Twitter-brukere som kjøper følgere finner vi to veldig viktige journalister. Det er også musikkgrupper og til og med presidentene i Latin-Amerika.

Kjøp av ekte følgere

Alle disse sakene har kjøpt ekte følgere for å øke antall, men praktisk talt ikke påviselig. Siden de ikke er brukere med inaktivitet eller en “egg” -avatar, kan de ikke lett identifiseres.

Likevel vet vi allerede at de viktigste personlighetene i dette landet og verden kjøper tilhengere, så ikke alt er innsats men penger.