free estadisticas Saltar al contenido

Pong World, iPad Game of the Magnificent Classic fra 70-tallet

marzo 26, 2020

Atari redesigne det berømte spillet av Pong World for iPad. Det klassiske spillet som kom fram i 1972 fyller førti og Atari lanserer en gratis versjon i App Store som er kompatibel med alle iOS-enheter, inkludert iPad Mini. I tillegg er den nye versjonen også optimalisert for skjermen iPhone 5. Spillet er enkelt, du har en skapning knust av en racket og du må konkurrere med andre skapninger uten å la ballen din gli gjennom feltet ditt. Mens du kan samle mynter og andre statister som du vil tilegne deg ferdigheter til kamp.

Pong Verden

Pong World for iPad tillater forskjellige spillmoduser, veien erobringen, veien overlevelse og veien kamp for to spillere. Erobringsmodus er den første som låser opp, og du kan spille de andre modusene når du er ferdig med spillet i modus erobringen.

For å kjempe har du en skapning forvandlet til en racket og du har opptil 5 modeller som du kan låse opp, du starter med den kjærlige Shaggy og du låser opp Chompers, Sir Bouncelot, Gnop, Razzle. Enkel kontrollmodus, skyv fingeren horisontalt.

Kampene spilles alltid på 5 poeng, og den som får dem først vil vinne. For å prøve å vinne kan du samle noen bonuser i løpet av spillet mellom hvilke du vil kaste tåke i motsatt felt, vil du få ballen til å gå ut med høyere hastighet når du berører den, etc.

Kampmodus lar to spillere spille fra samme iPad, hver fra den ene siden av skjermen. Du må bare plassere iPad-en din, velge en racket og utfordre noen av vennene dine. Husk det Kampmodus vil bare være tilgjengelig hvis du slår nivået i erobringsmodus.

Her er Pong World-videoen for iPad:

Pngo World er et veldig vanedannende iPad-spill og med litt fascinerende grafikk og gameplay. Det største, men vi uttrykker det, er at det snart vil være nødvendig å betale hvis du vil avansere litt i spillet, fordi det blir vanskelig å få mynter bare ved å slåss. Overlevelsesmodus er veldig morsom, men etter å ha tatt en stund det vi likte mest er muligheten til å leke med en annen venn fra samme skjerm. Bonusene du får midt i kampen gjør spillet mye morsommere. Få alle pengene du kan og låse opp alle skapningene, hver og en har spesifikke evner …

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!