Portal, Facebook-skjermhøyttaleren, kan spionere på deg

Vet du hva Portal er? Det handler om en høyttaler med berøringsskjerm, innebygd mikrofon og kamera lansert av Facebook. Noe informasjon antyder det denne modulen kan spionere på deg og all informasjonen du samler inn vil bli brukt til å avgi personlige kunngjøringer.

Når Facebook kunngjorde Portal, spør vi i sosiale nettverk Hvis du vil ha en høyttaler, med innebygd mikrofon, skjerm og kamera i huset. Han “Ikke” han vant “Ja” med en 96% av stemmene.

Pass på den private meldingen fra PlayStation 4 som kan tvinge deg til å formatere konsollen

Frihet eller ødeleggelse?

Bilde - Portal, høyttaleren med Facebook-skjerm, kan spionere på deg

Mistroen som nå genererer Facebook Det er håndgripelig, og for å bekrefte at ja, kan du spionere på oss med din smarte høyttaler som heter Portal … det gjør bare situasjonen verre.

Saken stopper ikke der, men ifølge Facebook, Portal hadde ikke tenkt å spionere, og heller ikke å låne informasjonen som er samlet inn med bruken og videosamtalene som brukerne foretar med Portal, for senere å vise personlige annonser på Facebook.

Nå har alt tatt en tur, og det hørtes ganske rart ut Facebook ikke dra nytte av all informasjonen som skulle gi deg for bruk av Portal. De verste tankene er bekreftet og fra Faceook sier de ja “de spionerer på oss” hvis vi bruker Portal.

Pass på falske økonomiske apper på Google Play

Denne høyttaleren med skjerm og kamera, bruker samme teknologi som Messenger-videosamtaler. Hva betyr dette? Når vi foretar videosamtaler med Portal, samler Facebook den samme informasjonen som når du ringer dem med Messenger.

På en måte, og uten å være ekstrem eller alarmerende, virker det som Facebook laget Portal for å komme dit det sosiale nettverket ikke går. Det vil si å kunne se og høre, som til nå ikke var mulig.

Bilde - Portal, høyttaleren med Facebook-skjerm, kan spionere på deg

Det ser ut til at Facebook laget begge enhetene, for å samle enda mer informasjon og overskudd hennes når du selger for å lage personlige annonser.

likevel, Portal inneholder en knapp for å koble fra enheten helt, advarte vi allerede i innlegget der vi presenterer høyttaleren med skjerm, integrert mikrofon og Facebook-kamera.

Men la oss ikke bare fokusere på Facebook. I denne forbindelse er det ikke lagret noen smart høyttaler, alle samler inn informasjon, det være seg Google Home, Amazon eller noen annen høyttaler.

Personvern er et tema som har vært en trend siden virkeligheten bak Facebook ble demontert. Vi snakker ikke bare om datalekkasjer, hacks og andre skandalerI stedet spionerte noen ansatte på Facebook på brukere av det sosiale nettverket i flere måneder.

Vær forsiktig med Openbank-e-posten “Du har foretatt en overføring på 250 euro”

Det ser ut til at skaperen av Facebook ikke lærer, og det satt foran kongressen og USAs senat å erklære for feil bruk av data og praktisk fravær av personvern.

Bilde - Portal, høyttaleren med Facebook-skjerm, kan spionere på deg

Muligheten for et betalt Facebook ble til og med ryktet, for å beskytte brukere og unngå annonser. Lite annet har vært kjent om det.

Men det som det kan, kontroversen følger med Facebook i over et år, og prikken over i-en har vært at organisasjonen selv det sosiale nettverket bekrefter at de spionerer på oss med Portal, dens smarte høyttaler med berøringsskjerm, integrert mikrofon og kamera.

En WhatsApp-feil tillot spionering på brukere gjennom videosamtaler

Hva synes du om Portal? Tror du denne typen gadgets bør kontrolleres mer? Hva tror du at de kan spionere på oss for å selge informasjonen og lage personlige annonser?

Via: Omkode

Tabla de contenidos