free estadisticas Saltar al contenido

PrankDial, en veldig original måte å spille en telefonprank på

abril 28, 2020

Har du noen gang tenkt på å lage en telefonvits til en venn eller familiemedlem, men du har ikke gjort det av frykt for at de vil kjenne igjen stemmen din og bli fanget? Nå kan du gjøre det takket være PrankDial, en tjeneste som lar deg ringe prank som du vil ha det bra med.

Neste vi forteller deg flere detaljer om hvordan PrankDial fungerer, hvilke vitser du kan finne og noen andre ting. La oss dra dit

Spill morsomme telefonpranks med PrankDial.

Velg den vitsen du liker mest, offeret, og gjør deg klar til å le!

På PrankDial Du kan velge mellom forskjellige vitser med temaer av alle slag. For eksempel pizzamannen som har savnet å levere bestillingen din, naboen som har fått avisen sin stjålet, eller en person som klager over at han ikke slutter å motta samtaler fra ham.

Det må sies at PrankDial ikke har mange vitser på spansk å velge mellom, men de er også tilgjengelige på engelsk og fransk, så hvis du har en venn som snakker et av disse to språkene, kan du også bruke dem. også daglig legges nye til, så du vil ha mer variasjon å velge mellom.

Spill morsomme telefonpranks med PrankDial.

Operasjonen av PrankDial er veldig enkel og kan brukes via nettet eller fra mobilapplikasjonen. det eneste du må Velg den vitsen du liker, og skriv inn telefonnummeret til personen du vil motta samtalen.

PrankDial har et intelligent system som gjør at innspillingsresponsen oppstår til rett tid, slik at personen ikke mistenker noe fordi det vil virke som en ekte samtale. Du kan også registrere offerets reaksjon på vitsen og lytte til den senere.

Spill morsomme telefonpranks med PrankDial.

PrankDial tilbyr to gratis samtaler om dagen, men hvis du vil bruke mer kan du kjøpe tokens, enten å kjøpe dem eller ta undersøkelser for å vinne gratis chips. På den annen side, hvis du kobler deg til Facebook-profilen din, kan du glede deg over tre gratis samtaler i stedet for to.

Last ned PrankDial-appen på din iPhone

Hvis du likte PrankDial og vil spille en prank på en av dine venner eller familie Du kan laste ned applikasjonen helt gratis fra App Store eller ved å klikke på lenken rett under disse linjene.

Den er kompatibel med iPhone, iPad og iPod Touch, selv om den ikke er optimalisert for nettbrett-skjermer. Til slutt, si det For å laste ned PrankDial må du ha iOS 7 eller en nyere versjon av operativsystemet. Hva venter du på for å spille en vits på dine venner og familie?