Premiumversjonen av Tinder i ferd med å nå App Store

I går snakket vi om Twindr, og i dag er det opp til Tinder Plus, den forventede betalte versjonen med premiumtjenester for iOS kommer snart, nærmere bestemt i løpet av en måned i USA, vil lanseringen i resten av landene internasjonalt komme litt senere.

Tinder Plus vil tilby funksjoner som en angre-knappen for de tilfeldige glippene og a Pass-alternativ for alle de som vil finne en partner i utlandet.

tinder-plus (2)

IPhone-applikasjonen Tinder mottok nylig en oppdatering på iOS og Android, og i App Store i USA var de nye funksjonene allerede nevnt (se bildet nedenfor), noe som indikerer at de allerede er forberedt på deres forestående lansering.

tinder-pluss 5

Det var som det måtte, representantene for Tinder tok et skritt tilbake og rapporterer det Plus kommer foreløpig ikke til å lansere og den beskrivende teksten til oppdateringen der funksjonene ble presentert, ville være enkelt redigert.

Dermed kommer søknaden om å flørte, muligens i midten av neste mars.

Last ned Tinder-appen

Du kan få applikasjonen til å flørte helt gratis i App Store fra følgende lenke som vi tilbyr nedenfor:

Mens, som vi kunngjorde, ble funksjonene til Tinder Plus fjernet fra beskrivelsen av nyhetene i versjonen 4.1.1 av applikasjonen, på Google Play nevner de stadig både den nye angre-knappen og Passport-funksjonen. Dette kan skyldes at premiumversjonen av appen er til stede i noen land.

Det var måneder siden, i november, da Tinder Plus-versjonen ble presentert, noe som umiddelbart ble gjort lansert i App Store i Storbritannia, Brasil og Tyskland som en test, der opprinnelig bare 40% av brukerne hadde tilgang til de nye funksjonene.

Faktisk er betafasen til Tinder Plus fortsatt aktiv i dag. I mellomtiden bekrefter selskapet at det er i en testperiode, og det kan fås for € 0,99 i noen land, mens i andre stiger prisen til € 20.

Forrige uke påpekte et rykte at Tinder Plus ville ankomme med en pris på € 6,99 i måneden.

I følge Tinder-utviklerne, Det kan godt hende at andre funksjoner er inkludert bortsett fra den nye angre-knappen og Passport-alternativet i fremtidige oppdateringer. Dette vil være basert på brukerreaksjoner, tilbakemeldinger og etterspørsel. Selv om ingen rapport om andre funksjoner ennå er blitt detaljert.

tinder-plus (3)

Mens vi venter på at premiumversjonen av Tinder skal komme til vårt land, kan vi se på skjermbildene de tilbyr oss fra Techcrunch og se hvordan det vil fungere og hvordan Plus-funksjonene kan fås.

tinder-plus (1)

Du kan ikke gå glipp av: Lignende apper som Tinder.