contadores Skip to content

Presentasjon og førsteinntrykk på iPad

Vel, dette er min første post i iPadizate. Jeg er en Sevillian “maquero”, med iPhone-en i lommen, som gledet seg til å motta en iPad. Så mye at du like sikkert har gjort mange av de som har lest disse linjene, siden onkel Jobs presenterte det i januar, jeg har lest alle nyhetene, anmeldelser, kommentarer … ser på alle videoene … og med tennene mine hver gang lenger.

Vel, sist fredag ​​den 28. mottok jeg endelig min iPad Wifi 64 GB (3G leveres av min iPhone …) og jeg bekreftet at Apple fortsetter å ha muligheten til å overraske meg. For mer å imponere meg. Flytigheten i iPhone OS, komforten på tastaturet, skjermens spektakulære, komforten ved nettlesing … Jeg ble helt imponert. For mitt yrke som grafisk og webdesigner har det nesten ubegrensede muligheter.

Fra dette hjørnet vil jeg fortelle deg om mine erfaringer og meninger med dette imponerende apparatet og med de tusenvis av applikasjoner som allerede er tilgjengelige, og som vi vil teste for deg.