contadores Skip to content

Prestasjons sammenligning av den nye iPad Air vs. iPad 4

iPad Air vs iPad 4 Som vil være raskere

En av de store styrkene til Cupertino-selskapet er måten de klarer å få mest mulig ut av mellomtone og avanserte prosessorer, samt RAM-konfigurasjonen.

Med tekniske spesifikasjoner som kan virke litt utdaterte på andre telefoner eller nettbrett (i det minste på papir), Apple klarer å få utrolige ytelser når de kombineres med iOS. Og er at en av de store egenskapene er muligheten til å forene maskinvare og programvare i et høyt nivå produkt.

I forrige video kan vi se resultatet av å kjøre Geekbench 3 Benchmark-testen, på en av den nye iPad Air og samtidig på en iPad 4, hvem vil vinne?

I disse testene iPad Air fikk litt mer enn det dobbelte av ytelsen til forrige generasjon iPad. Resultatene i testen som tester en enkelt kjerne av iPad Air, overskrider poengsummen for multicore-testen til forgjengeren.

ipad-luft-vs-ipad-4

Fjerde generasjon iPad scoret 784 på en enkelt kjerne og 1 429 på flerkjernetesten. For hans del den nye iPad Air oppnådde en score på 1483 for enkeltkjernen og 2696 for multikjernen.

IPad Air scorer dobbelt så høyt i ytelsestester som iPad 4

Denne sammenligningen er basert på tre grunnleggende bevisblokker som vi oppsummerer veldig kort. Blokken med ansvar for “helt utbytte”, Der verdier som komprimering og dekomprimering av forskjellige formater (jpeg, png, etc…) og hastigheten på arbeidet med SHA1, SHA2 algoritmer, etc., blir analysert. På den annen side evalueres ytelsen til driften med “flytende punkt”For eksempel filtre eller komplekse matematiske operasjoner. Til slutt blir minneytelsen analysert, gjennom skalering eller kopihastighet, blant andre data.

ipad-air-space-grey

Hvis vi tenker nøye på det, er en dual-core prosessor med 1 GB RAM ikke en brikke som kan skille seg ut i dag (selv om det er den første prosessoren for 64-biters mobile enheter), men optimalisering av maskinvarekarakteristikkene oppnådd av Apple-operativsystemet øker ytelsen til enheten på en imponerende måte. Klarer å “latterliggjøre” et nettbrett som ser ut til å fly i hendene til eierne, iPad 4.

Husk at noen av Apple-nettbrettene fortsetter å fungere ordentlig og er kompatible med alle appene i App Store (bortsett fra første generasjons iPad, som ikke lenger er kompatibel med iOS 7). Men nå som du har sett ytelsestestene som AppAdvice har laget av maskinvaren til det nye nettbrettet, synes du det er verdt å bytte til iPad Air?