contadores Skip to content

Primax for å produsere iPhone 7 Plus dobbeltobjektivkamera

Gjennom disse månedene har det vært mye spekulasjoner om muligheten for at Apple vil gjøre interessante forbedringer av kameraet til fremtidens iPhone 7. I tillegg har når det gjelder iPhone 7 Plus antas det at den vil ha et kamera med dobbelt linse, som i følge de siste ryktene vil bli produsert av Primax Electronics.

En rapport publisert i går sikrer det Den taiwanske leverandøren Primax Electronics vil være ansvarlig for produksjon av kameralmodulen med dobbeltobjektiv som vil være en del av iPhone 7 Plus, i det minste en del av produksjonen. Det ser ut til at selskapet nylig har økt produksjonskapasiteten med 10% og skulle nå kunne produsere rundt 12 millioner enheter per måned.

iPhone 7 Plus dobbeltobjektivkamera

Mer om iPadizate | iPhone 7: Hvilke funksjoner forventer vi av den neste gen-smarttelefonen?

Vil iPhone 7 Plus endelig ha et kamera med dobbelt linse?

Det må sies rundt 70% av kameramodulene produsert av Primax har en oppløsning på 13 megapiksler, noe som antyder at den kan velges av Apple for iPhone 7. Imidlertid er det ingenting som er bekreftet siden Primax også gir andre kunder på dette feltet.

Tallrike lekkasjer og rykter tyder på at Apple vil utstyre iPhone 7 Plus med et kamera med dobbelt linse, selv om rollen som det andre objektivet ville ha fortsatt ikke er veldig tydelig. Det er sant, det en av de mest åpenbare bruksområdene er optisk zoomMen det doble objektivet kan også brukes til å forbedre bildekvaliteten eller ta 3D-bilder.

iPhone 7 Plus dobbeltobjektivkamera

Det er som det kan, hver gang vi har mindre å legge igjen tvil siden hvis alt går som forventet, vil Apple presentere iPhone 7 7. september. På den tiden vil vi vite hva som er de viktigste egenskapene til det nye flaggskipet fra Apple, og vi vil endelig oppdage om iPhone 7 Plus endelig har et kamera med dobbelt linse eller ikke.

Spor | Appleinsider