Pris for PlayStation 4 i Spania

Definitivt utseende på PS4

Litt over 20 minutter har gått siden konferansen på E3 begynte der Sony hadde planlagt å vise oss sin nye konsoll, tid det tok Sony å kort gjennomgå spillene som kommer i år på PS3 og PS Vita, i å gjøre opptreden den nye Sony-konsollen, Playstation 4.

Når det gjelder design, ser det ut til at Sony har fulgt linjene til konkurrenten Xbox One, men med et finere og mer stilisert design. Sony har valgt firkantede former og svart farge å gi PS4 av det endelige utseendet.

I tillegg til å vise oss det endelige utseendet som Playstation 4, Sony har også avslørt prisen på sin nye konsoll. Veiledende utsalgspris for Sony i Europa vil være 399 euro. Vi understreker at Sony har lagt igjen konsollen 100 euro under prisen på konkurrenten, Xbox One.

Momentet for presentasjonen av PS4

Dessverre har Sony ikke snakket på noe tidspunkt om når vi kan glede oss PS4 i de forskjellige territoriene, så det er fortsatt å bekrefte lanseringsdatoen for den nye generasjonskonsollen.

Hva synes du om det nye utseendet til PlayStation 4? Og fremfor alt, hva synes du om prisen? Som du allerede vet, og i motsetning til konkurrenten Xbox One, som må ha en tilnærmet permanent forbindelse til Internett, vil den nye Sony-konsollen ikke ha denne begrensningen, slik vi allerede har fortalt deg.